Udsalg Indbygningslyd

Bekent Emærket webshop med højtaler og lyd udstyr

Bluetooth, wifi og airplay Streamer Arylic S10 god til multirumslyd

Arylic S10 streamer med wi-fi og bluetooth


Linkplay, DLNA, Spotify, Airplay, Tidal, Deezer, Internet radio, Itunes


Wifi (2,4ghz), LAN og Bluetooth (5,0)


Oplagt til multirumslyd


Bas og diskant regulering


Analog signal udgang (RCA)


Analog signal indgang (RCA)


Lyd via USB-nøgle


Medfølgende fjernbetjening

Lagerstatus: Ikke på lager

899,00 DKK
Brand: Arylic

Gratis fragt ved køb over 399 kr, derunder kun 39 kr i fragt

Hurtig levering - 1-2 dage . 

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Køb dine højtaler med kort eller EANKøb med kort Betalt med mobile pay på dit næste højtaler køb

Detaljer

Arylic S10 streamer med Wi-fi streamer

Dette produkt er udgået, se evt Audio streameren ved at klikke teksten her 

Fordelen ved Audio streameren der er linket til ovenfor er at den kører dual band wifi, som betyder at den kan kører både 2,4 og 5,0ghz. her kører Arylic S10 udlukkende 2,4ghz. Audio streameren understøtter også Airplay 2 og dermed kan styres på Apples platform i forhold til multizone lyd og kan grupperes den vej med andre mærker der understøtter Airplay 2.

Denne streamer er en vellydende og feature stærk løsning til specielt multirumslyd, men kan bestemt bruges enkeltvis, hvor du kan nyde blandt andet dens evne til at streame musik fra Spotify, Itunes, Airplay, Tidal, Deezer, Internet radio.

Både wifi og kablet netværk

Ved multirums løsninger kan mængden af data blive en last på wi-fi, og derfor er det rekommanderet at bruge kablet netværk som Arylic S10 naturligvis kan forbindes med via et ganske almindeligt RJ45 stik som i en router eller netswitch.

Se videoen om hvordan du installere på wifi længere nede i beskrivelsen, og nedenunder den video finder du videoen til installation med kablet netværk som er super let.

Bas og diskant justering

I forbindelse med indbygningslyd er det som regel nødvendigt at give et basløft for at give en varm og fyldig lyd. Derfor har Arylic S10 mulighed for at justere bas og diskant igennem den medfølgende fjernbetjening, samt en mulighed for bruge nogle præinstalleret DSP modes der giver lyden en signatur tiltænkt forskellige typer musik, her Pop, Rock, Jazz og klassisk musik

Signal udgang

Udvidelsesmulighederne er rigtig gode i det den har line out. Denne udgang kan levere signal til en aktiv subwoofer eller en forstærker mere, som jo kunne være større hvis interessen var at kunne levere et større lydtryk i f.eks. et køkken-alrum.

Signal indgang

Den har analog indgang også kaldet aux indgang der kunne eksempelvis blive forbundet med en ældre analog afspiller du gerne vil kunne spille fra ud igennem de indbyggede højttalere i loftet. Det der er også er super fint er at du kan dele den lyd med en eller flere andre Arylic S10 og spille synkront, og det kan du så længe det ikke er forbundet med billede som det vil være med fjernsynslyd. Her grundet den tid der skal til at synkronisere lyden via netværket digitalt, gør at der vil opstå en stor tidsforskel imellem lyd og billede og dermed kan det at dele lyden via netværket ikke bruges til fjernsynslyd.

Lyd med USB-nøgle

Du kan spille musik fra en USB-nøgle i rigtig fin kvalitet i alle de gængse almindelige fil formater MP3/AAC/AAC+/ALAC/APE/WAV . Det vil sige du kan lægge sange over på en USB-nøgle på din computer og herefter stikke den i USB-stikket bag på Arylic S10 og så afspille sangene via fjernbetjeningen eller appen, samt dele sangene hvis du har andre streamere eller flere Arylic S10 på dit wi-fi netværk.

Yderligere information
Varenummer663422
VideoerIkke tilgængelig
Teknisk info & DataIkke tilgængelig
FAQIkke tilgængelig
BrandArylic