Vi er blevet ramt af et Jordskælv – Earthquake is here !

Må vi præsentere Earthquake !

Earthquake

Lad os indrømme det, vi har ledt og ledt og ledt… Efter den ultimative festivals forstærker, altså forstærkeren med en høj effektivitet, God og høj lyd !

Nu er det lykkedes ! – Vi er blevet forhandler at det kendte Mærke Earthquake, deres Mini-digitale forstærker er spækket med nye teknikker der egner sig perfekt til det mobil anlæg.

Du finder deres Fullrange digitale forstærker her ! og de har også en serie Sub forstærker – Vi forhandler hele deres sortiment og vi løbende ligge nye produkter på hylden !

Har vi ikke fået det produkt lagt op som du søger – blot spørg vi skaffer det !


Earthquake er kendt for at være først med de nye teknikker og har bla

 

VE-TATVelocity Enhancing Transistor Augmentative Technology

ve-tat_logo_small

Hvor Omega har forbedret alle strøm processer I forstærkeren er VE-TAT teknikken en forbedring på af de enkelte komponenter, hel præcis Transistorerne bliver hurtigere til at åbne og lukke med VE-TAT

 

MARS – Magnetically Actuated Reanimation System

mars_small

EarthQuakes Mars system er smart – Ligesom andre forstærker har de en beskyttelse mod kortslutning på udgangen, Med Mars er det ikke nødvendigt lige som ved andre forstærkere at have relæ’er eller andre kredsløb på signal vejen som forringer lyd kvaliteten, med mars bliver udgangstrinnet via optisk signal bedt om at lukke ned. Den måler hver 10 sekunder og starter op igen så snart det er sikkert – Sikkert og uden lydforringelse !

Har du spørgsmål til disse seje forstærker er du meget velkommen til at kontakte os !

 

Facebookgoogle_plusmail

Leave a comment: