• Home  / 
  • Gratis højttaler selvbygbog

Gratis højttaler selvbygbog

Dine drømme - dine højttaler 

Når du selv bygger dine højttaler kan du få designet præcis som du ønsker. Det er din fantasi der sætter grænserne.

Der er mange design muligheder - skal de være firkantet, runde, ovale eller indbygget i huset, med vores e-bog får du svarene på alt det tekniske.​

​Download vores E-bog Nu !

Masser af god viden der hurtigt kan gøre dine drømme til virkelighed, det er faktisk ikke særligt svært at  bygge højttaler, hvis du følge nogle simple tips, vi gennemgår også et komplet byggesæt til dig der ikke ønsker at sammen sætte dine højttaler fra bunden. 

Spar mange penge 

Det er nemt og sjovt at bygge højttaler, og du kan endda spare mange penge, i forhold til at købe fabriks fremstillede højttaler. Det dyreste ved fabriks højttaler er udvikling, fremstilling af kabinet og de mange forhandler led, alt dette kan du spare ved at bygge dine egne højttaler.

Få vores gratis E-bog om højttaler byg 

Valg af kabinet type 

Hvilket kabinet skal jeg vælge, skal det være basrefleks eller lukket kabinet ?

I vores E-bog kan du læse meget mere om valg af kabinet typer og de forskellige muligheder. ​

Valg af Enheder 

Hvilke højttaler enheder skal jeg vælge til mine drømme højttaler ? Dette er et rigtig godt spørgsmål som vi kommer omkring i vores gratis E-bog på 81 sider. 

Delefiltre

Højttalerens hjerne kan man sige, en meget vigtig del af enhver højttaler og måske et emne der kan være uoverskueligt første gang du skal bygge højttaler - Læs mere om emnet i vores gratis E-bog. 

Se vores komplette udvalg af højtaler her

Hent vores gratis e-bog nu !

Du får vores E-bog helt gratis !

På en time er du blevet ekspert på højttaler, og ikke nok med det, får du også en rabat kode med E-bog. Du bliver samtidig medlem af vores lydklub som giver gode råd til en bedre lyd ! Du kan altid afmelde dig igen - du finder altid et link til afmelding nederst i vores mail. Vi passer på din e-mail og videre giver den naturligvis ikke til andre. ​

  • Bekent
  • Bent
  • Kent

Vi har arbejdet med højttalerbyg, lyd og elektronik i mere end 25 år og det er bestemt en livs stil og et livs projekt. Vi håber af hele vores hjerte at du vil være med ! Det er meget sjovere når vi har nogen at dele vores passion med. Vores forretning bygger udelukkende på det skal være sjovt. Du skal have det sjovt og derfor gør vi alt for at fjerne enhver udfordring for dig hen i mod en bedre lyd - og i dit drømme højttaler projekt !

Få mere viden i vores gratis E-bog - 81 sider

Højttaler Kabinetter

Skal de være store eller små, basrefleks eller lukket - ja det kan du læse meget mere om i vores gratis E-bog.

Højttaler enheder

Vil du vide mere om hvilke højttaler enheder du skal bruge i forhold til dine drømme højttaler kan du læse mere i vores gratis E-bog

Delefiltre

Du skal ikke lade delefilter være en stop klods for dit byggeprojekt, vi har skrevet om emnet og ellers er vi altid klar til at hjælpe dig videre !

Højttaler reparation

Har festen været for hård ved dine drømme højttaler, bare rolig du finder et kapitel om højttaler reparation i vores E-Bog

Jeg håber at denne E-bog vil det gøre det nemme for dig at bygge eller optimere dine drømme højttaler. Jeg har bygget højttaler i mere end 25 år og elsker det, håber at du vil kontakte mig hvis du har spørgsmål til højttaler og lyd. Du kan skrive til mig på kent@bekent.dk - Læg gerne en kommentar til vores E-bog herunder. 

Kent Larsen
Højttaler konstruktør

81 siders spændende læsning om højttaler

Bliv medlem af vores lydklub - masser af tips og tricks 

Facebookgoogle_plusmail