Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser
Vi vægter god kundeservice over alt andet og vil gøre vores allerbedste for at du bliver tilfreds.
Vi tilbyder:

 

Dag til dag Levering.
Pris garanti
Fuld Returret i 14 dage.
Herunder kan du læse de mere lov pligtige formelle handelsbetingelser som vi skal have. Men oplever du et problem så tøv ikke med at kontakte os for en løsning. - Vi vil gøre vores bedste !

 

Betaling
BeKent.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard,JCB og mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Der kan ligeledes betales via bankoverførsel, ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
BeKent.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Du kan også betale med ViaBill.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

 

Levering
BeKent.dk prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 14:00 bliver sendt samme dag. 
BeKent.dk sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender BeKendt.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. BeKendt.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med GLS.

 

GLS Uden omdelning til nærmeste pakkeshop 39 kr
GLS med omdelning 59 kr

 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:
BeKent.dk Aps
Aalborgvej 132
9300 Sæby

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

 

 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
BeKent.dk Aps
Aalborgvej 132, 9300 Sæby, Tlf: 42 90 50 42 Kontakt@BeKent.dk
Du kan købe en billig returlabel her: Returlabel -  GLS

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Tlf 42905042 eller kontakt@bekent.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 


Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 49 kr

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 


Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 

du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bekent.dk Aps

Aalborgvej 132

9300 Sæby

 


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 


Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

 


Personoplysningerne registreres hos Bekent.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på Bekent.dk er Bent Olsen

 

Som registreret hos Bekent.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kontakt@bekent.dk

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeserive på 42 90 50 42 eller mail kontakt@bekent.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 Fortrydelse formular

  

Henvendelser
BeKent 's kundeservice, reklamation og generelle henvendelser
                                                                             BeKent.dk Aps              
                                                                              Aalborgvej 132
                                                                              9300 Sæby
                                                                              Tlf: 42 90 50 42
                                                                              Kontakt@BeKent.dk
  
 
Bank forbindelse:                                              Danske Bank
Reg nr:                                                                3409
Konto Nr:                                                            12608659
 

Registreringsnummer: 3409
IBAN kontonummer: DK9030000012608659
BIC (SWIFT-adresse) DABADKKK


 
CVR NR: 39 52 58 79

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret  14.05.2023