Bilstereo
1 til 21 ud af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 21 ud af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Bilstereo

Bilstereo Lam

Du behøver ikke have en "Lam" for at opnå bedre lyd i din bil, kører du rundt i en mere almindelig bil, des mere fortjerner du måske en god lyd, bruger du mange timer i din bil, kan det være den bedste investering i god lyd, du kan fortage dig.  Vi har mange års erfaring med Bilstereo igennem vores 15 år med Car-fi shoppen/bildillen og arbejdede som overdommer til DM i Bilstereo. (DASCA) Vi har altid fulgt med i hvad der sker indenfor bilstereo og har deltaget i mange kurser messer, bla i Las Vegas.

 

Bilstereo ForstærkerForstærker Bilstereo

Installation af en forstærker i bilen kan løfte din lyd oplevelse mange gange, det er klart at man ikke kan have ret meget forstærker indbygget i en lille Head unit, størrelsen giver en del begrænsninger, derfor vil en ekstra forstærker kunne hjælpe meget, hvis du ønsker mere og bedre lyd i din bil. Det er faktisk nemt at installerer en ekstra forstærker i bilen, der dog et par grund regler der skal over holdes. Men du kan også hjælpe dig selv en del ved at købe en ordentlig forstærker, så er du langt i kampen mod de støj fælder der er i en bil.  Vi har arbejdet med Carpower fra Monacor siden 1995 og vores erfaring er du her får et produkt hvor du får en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Du undgå de værste fejl som du ofte vil opleve i en billig tink-tonk forstærker direkte fra Kina, nej der findes ikke generatorstøj på en taxi cykel. Carpowers forstærker er ligesom f.eks jBL også produceret i Kina men lige som med JBl er Monacor garant for produkt, det betyder de stille kravene til produktionen, de tester under og efter produktionen, derfor får du et godt produkt til en lav pris. Og hvis du følger vores simple råd til installationen er du sikker på en god lyd uden eksempelvis generatorstøj.

Hvis du vil have bedre lyd i bilen, uden at skulle ligge kreditforeningslånene om, er løsningen en forstærker plus en subwoofer eller et sæt større højtaler, eller måske begge dele. Det er ofte bas der mangler i et originalt bilstereo anlæg og der vil en 2 kanals forstærker og en subwoofer kunne løfte lyden mange gange med meget mere tyngde.

En god løsning kan også være en 4 kanals forstærker som trækker subben og et sæt højtaler, så får du mere dynamik og tyngde i lyden og fjerner den værste transistor radio lyd.

 

Bilstereo Subwoofer

 

Subwoofer

Det er virkelig her du kan hente store forbedringer i de fleste bilstereo anlæg. Vi har 3 serie i vores sortiment, alle basser hvor du får rigtig meget for dine penge, du kan med fordel læse mere om dem under de enkelte enheder. Men kort fortalt er vores lilla serie en prisvenlig bas med meget lyd for pengene og kan bestemt giver meget mere tyngde i lyden. Men ønsker du et mere High-end Hi-fi skal du investere i vores Black Bass eller Raptor – raptoren er den alt ødelæggende bas, den kan levere ekstrem lydtryk. BlackBassen er perfekt til kontant og stram bas med et godt lydtryk, der bestemt kan rense bedstemors høreapparater.

 

Bilstereo kabler

Skal du montere forstærker i din bil, er det bestemt vigtig at få gode og ordentlige kabler, ikke kun for din lyds skyld, men også din sikkerhed. Der løber rigtig meget strøm (ampere) igennem strømkablerne til din forstærker, derfor kræver det en god tykkelse og en god isolering af kablet. Phonokablerne er også vigtige da det ofte er kilden til generatorstøj. (hvor du kan høre generatoren hyle i højtalerne) Kablerne skal have en god skærm, samt det er alt afgørende du trækker dem i den anden side af hvor du trækker dine phonokabler. Tip: Strøm og phono kabler må ikke ligge om af hinanden nogen steder i installationen.

 

Strøm fittings

Sikringsholder

Vi har et kæmpe udvalg af alt muligt strøm fittings, både til den almindelige installation, men vi har også alt til en High-end installation der skal deltage i konkurrence. Skal du montere en enkelt forstærker vil vi helt klart anbefale et af vores strømkit, der med følger alt hvad der er nødvendigt for at lave en god og sikker installation. Tip: det er et lov krav, når du trækker strøm fra batteriet, skal der være en sikring indenfor 50 cm fra batteriet på plus kablet.

Har du brug for et godt råd omkring Bilstereo er vi altid klar på telefonen, chatten eller på mail !