Festival power amp byggesæt - Forstærkerbyggesæt

Festival power amp byggesæt

Lagerstatus: På lager - Bestil inden kl.14.00 og vi sender i dag !

Pris: 579,00 DKK

Tilbud 532,68 DKK

Gratis fragt ved køb over 800 kr, derunder kun 29 kr i fragt

Dag til Dag levering - bestil inden kl 14.00 og vi sender idag !

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Beskrivelse
Detaljer

Festival Forstærker byggesæt

Dette byggesæt bygger på vores forstærker modul K-40 som trods sin lille størrelse er utroligt magt fuldt. Vi har i dette lille byggesæt sammensat alt hvad du skal bruge for at bygge et forstærker modul til dit festival anlæg, med stik, sikringer, monterings plade og forstærker modul. 

 

Du kan med fordel bruge dette forstærker modul til at trække en fuldtone enhed med en piezo diskant lige som i vores byggesæt festival sound camp one eller det kan trække vores party motor 1 

 

Dette sæt indeholder

 

K-40 Forstærker modul

K-40 Forstærker modul 

Dette forstærker modul er lavet til det hårde liv på festival pladsen, strandturen, have festen osv. Hvor fugt og blive glemt uden for nemt kan forekomme. Dertil er det meget robust over for stød og rystelser, og er meget energi besparende. Med et 12 volts batteri eller strømforsyning vil du få 30W musik effekt med en 4 ohms højtaler, og 15W med en 8 ohms højtaler.

Det er muligt at koble optil 16 volt til forstærker modulet, og opnå 40W ved 4 ohm. Vi anbefaler en strømforsyning på 4 ampere for at have en ren lyd, men den kan drives på 3 ampere. Dette trækker den ikke hele tiden, dette blot for ikke at det skal forvrænge ved spidsbelastninger.

Det vedvarede forbrug ved maksimal styrker er nok nærmere omkring 1 ampere. Så hvis du bruger er 3,4 Ah (3400mAh) batteri, kan du forvente at have musik i lidt over 3 timer. Men der skal ikke skrues meget ned for at have til dagevis af musik, på et batteri er den kaliber.

Det er ikke nødvendigt at bruge et 10K ohms potentiometer på signalets plus, det er blot for vise hvordan man kan lave en volume knap nemt og billigt. Hvis ikke du vil bruge potentiometeret slutter du bare plus signalet direkte til den yderste leder på forstærker modulet, i stedet for at lade det gennemløbe potentiometeret.

 CP-1 monterings plade

Monteringsplade

I dette sæt får du en flot monterings plade hvor du flot og praktisk kan montere alle stik og knapper som skal bruges til et forstærkermodul.

 

Kontakt

Kontakt

Tænd og sluk kontakt til at fra koble batteri fra forstærker modul

 

potmeterKN-10 Drejeknap

Potmeter og drejeknap

Til at styre volume/lydstyrke er der det potmeter og en pynte drejeknap. Du kan herunder se hvordan det skal monteres. Dette potmeter har en elegant klik lyd når du justere på det.

 

Sikrings holder

Sikringsholder og sikring.

Dette er en nødvendig for at beskytte batteriet mod kortslutning, da der ellers kan være eksplosionsfare ved direkte kort slutning. Der medfølger sikring.

T-241 Strømstik

Strømstik

Der medfølger et strømstik du kan bruge til at tilslutte en lader med, det skal være et 12 volts batteri med en 12 volts lader. Dette er et standard 2,1 mm dc stik T-421 Du kan med fordel bruge vores lader PSS-1210DC og vores panasonic batteri NPA-12/7 som har 7 aH. 

 

Jackstik til montering

Jackstik 

Med dette kan du nemt tilslutte din mobil via et mini 3,5 mm jackstik. 

 

Når du skal montere er dit forstærker modul kan du med fordel følge dette diagram.

 

 

 

 

 Stykliste

1 stk K-40 Forstærker modul 

1 Stk Monteringsplade CP-1/SW

1 stk M-90-6A vippe kontakt

1 stk Vrb-141-m10 drejepotmeter

1 stk KN-10 drejeknap

1 stk T-421 strømstik

1 stk sikring

1 stk sikringsholder T-2510

1 stk Jackstik PG-105Js 

 

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...