Bekent Emærket webshop med højtaler og lyd udstyr

Festival sound camp Two 120 db - Højttaler/ festival byggesæt

Festivals anlæg


Høj effektivt 


Dyb bas


Bluetooth


Super højt lydtryk


Lagerstatus: På lager 2-4 dage leveringstid

2.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 2.995,00 DKK

Gratis fragt ved køb over 399 kr, derunder kun 39 kr i fragt

Dag til Dag levering - Bestil inden kl 13.00 ved lagervarer. 

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Køb dine højtaler med kort eller EANKøb med kort Betalt med mobile pay på dit næste højtaler køb

Beskrivelse
Detaljer

Festival sound camp Two

Bluetooth, batteridrevet mobilt anlæg.

Ønsker du et velspillende og meget højtydende anlæg der trådløst kan tages med til festivaler eller til strandturen, ja mulighederne er uendelige med festival sound camp two. 

Du får hele 120 dBs lydtryk og nej det er ikke bare larm, men vel afstemt lyd i det hørbar frekvens område. Vi er stadig overrasket over dens vellyd, som jo bestemt også gør den brugbar i mange situationer.  

 

 

 Festival råt kabinet

Nemt at bygge !

Vi har med festival sound camp Two skabt et byggesæt der ikke kræver en el eller snedker uddannelse, har du en lørdag og en sav er du hurtig i mål med dit nye mobil anlæg. Vi har lavet en byggeguide der enkelt beskriver de få steps du skal igennem før du kan nyde anlægget høje og vellydende lyd. Læs guiden her 

Videoen nedenfor viser hvordan man kobler ladestikket og sikringen ind. 

 

 

 Festivals forstærker

Kraftfuld 3 kanals forstærker med bluetooth

2 x 50 watt og 1 x 100 watt 

Vi har valgt vores meget højtydende og strømbesparende digital forstærker som er nem at montere og spiller overraskende godt. Den er naturligvis digital og med indbygget bluetooth modtager. Derudover har den phonostik og i byggesættet medfølger der et adapter kabel fra phono til mini jackstik så du nemt kan tilslutte din mobil eller anden enhed med dit musik.

Der medfølger en 24 volt DC 4 amperes switchmode strømforsyning, så skal du ikke bruge Sound Camp Two til festival men der hjemme i stedet, kan du blot bruge den til at drive forstærkeren med.

Til at lade de interne batterier igennem ladestikket, er det vigtigt at læse sektionen længere nede i beskrivelsen omkring ladning og det at bruge strømforsyning, her er også råd omkring valg af batterier.

 

sp-167eMPT-005

 

Enhederne

Vi har valgt SP-302E som bas/sub i vores byggesæt og den formår at spille ned til 55 Hz, du vil blive overrasket over en bas og der er ikke bare bas, men den er dyb og kontant. Designet er meget effektivt under 100Hz og lavet helt tilbage i rørforstærker tiden hvor der var begrænset effekt, dermed perfekt til et festivals system.

SPM-200X/4 som er en 8" fuldtone enhed der udgør "mellemtonen" i vores byggesæt, den formår at spille et bredt frekvensbånd rent og klart og skal blot ha lidt hjælp i de høje toner for lidt øget klarhed.

MPT-005 er vores diskant, en velspillende piezo diskant. Som i dette system gør det overraskende godt. Dens job er også relativt let da fuldtonen der har mellemtone arbejdet kun skal hjælpes ganske lidt.

 

 

Det du får med i byggesættet er vist nedenfor, det vil sige du skal bruge batterier, træ, lim, skruer 

Der medfølger:

1 stk 3 kanals forstærker med bluetooth modtager  

1 stk SP-302E 12 " Bas enhed SP-302E

2 Stk SPM-200X/4  8" Fuldtone enheder SPM-200X/4

2 Stk MPT-005 Piezo tweeter/diskanter MPT-005

3 pk. Dæmpeuld MDM-2

1 stk phonostik til minijackstik 2 meter Adapter kabel - ACA-1735

1 stk Cp-1/Sw monterings plade til stik og sikringsholder CP-1/SW

1 stk Jackstik til at montere på monteringsplade PG-203JN

1 stk Strømstik til at montere på monteringsplade. T-425

1 Stk Sikringsholder incl sikring TC-2510L

1 Stk Switch 5 ampere MS-564/SW 

 

Bemærk dette er tilbehør der kan tilkøbes

2 stk Batterier 12 volt 7,2 ah NPA-12/7,2

1 stk 12" Gitter MZF-8631

2 stk 8" gitter MZF-8629

12 stk Beslag til gittre MZF-8624

Vores byggeguide til sound festival Camp Two 

 

 

 

Her er målene til den version der ses i billedet, som er en variation lavet af Henrik Mønster, som vi synes ser bedre ud og er mere praktisk end udformningen af den oprindelige version, så stor tak til Henrik for at dele. Her nedenfor er mål og billeder.

Billedet nedefor viser de hullerne der er i mellempladen således at der bliver ekstra stor volume til bassen.

 

Den kan evt også bygges i 18mm plade og her vil målene være 

A 2stk 70cm x 50cm

B 2stk 31,4cm x 70cm

C 3stk 31,4cm x 46,4cm

D 1stk 21,5cm x 46,4cm

Opladning og det at bruge strømforsyning

Strømforsyningen der følger med til forstærkeren er perfekt når du har 230volt til rådighed, hvor den levere en pæn og ren DC spænding.

Men når det kommer til ladning skal der mere spænding til lade et batteri op, og en decideret lader kommer ind i billedet, til at lade batterierne op til at ha sin fulde kapacitet.

Så her er 2 løsninger hvis du skal på Festival og det skal holde længe på en ladning.

Løsning 1 med 2 serie koblet batterier

Løsningen med 2 ens 12volts batterier i serie har i mange år været vores anbefaling, og det er stadig for festivals folket den mest effektive overfor økonomi og effektivitet.

Dens udfordring er dog at du skal bruge 2 helt ens batterier og som også er slidt relativt ens, hvis der er forskel og en af dem er svagere end den anden, vil den forskel fungere som et op/afladnings tab (superposition til den harcore nørd)

Siden du har 24volt over batterierne er det nødvendigt at bruge en 24volts lader udefra som typisk er dyr, så derfor er det praktisk at ha batterierne i en separat kasse eller indeling således du kan tage batterierne nemt ud og lade dem individuelt med en bil-lader.

Her er en video der viser forbindelserne, dog med Sound camp 4 mk3 men det er det helt samme for Sound camp 2 

Men der er en måde at løse det på hvor man kan lade med 12volt igennem fronten, og stadig ha 24volt til forstærkeren så den køre optimalt, som bringer os til løsning 2.

Løsning 2 med step-up konverter

Min anbefaling her er at bruge en Step-up konverter internt som i vores Sound camp 4 mk3, og konverteren finder du nede til højre i relateret produkter, og her neden under er videoen fra Sound Camp 4 mk3 som viser hvordan det skal forbindes.

På denne måde kan du lade med en 12volts bil-lader udefra som denne her https://bekent.dk/bc-4000l-lader-4-amp.html og ha et bilbatteri internt.

Det er vigtigt ved denne løsning ikke at bruge strømforsyningen der følger med til forstærkeren igennem ladestikket, når en step-up konverter er koblet til. Det vil brænde step-up konverteren af.

Valg af batteri

Starter batterier er de billigste, hvor drift batterierne er de bedste, men også de dyreste.

Et starter batteri kan ikke vedholde spændingen på samme måde som et driftbatteri og dermed har hvis du sammenligner 2 batterier fra hver type med begge eks. 45ah, vil drift batteriet holde længst. Men den største forskel er at drift batteriet kan holde til at blive afladet meget, hvor der er en risiko for starter batteriet kolapser og herefter ikke kan bruges mere.

Men siden pris forskellen er typisk stor er der mange der vælger at tage den chance og køber starter batterier, men er det planen at komme år efter år, er der i sidste ende bedre økonomi i at købe et driftbatteri. De findes typisk i forbindelse med camping udstyr eller vil være benævnt som deep cycle.

Størrelsen på batteriet er op til hvor længe at systemet skal holde strøm. Her er det svært at være præcis, da blot 3dB i øget lydtryk kræver det dobbelte strømforbrug grundet at vores hørelse er logaritmisk opbygget. Men erfaringen med eksempelvis Roskilde festivalen er at et 90-120ah batteri kan få sig igennem  

 

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer669007
eanNej

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...