Stereo Forstærker
19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Oplev fantastisk lyd fra flere speakere med markedets bedste stereoforstærkere

Få forstærket og klar lyd igennem til dine speakers med vores 2-kanals stereoforstærkere. Så er det altså en gang for alle slut med lyd, der ikke yder kildesignalet retfærdighed.

 

Her finder du et bredt udvalg af stereoforstærkere til ethvert behov. Vi har både konventionelle 2-kanals-forstærkere og integrerede 2-kanals-forstærkere. Skal du bruge en forstærker, der kan tage trådløse input-signaler? Intet problem - her på siden finder du nemlig også forstærkere, der både tager Bluetooth, WiFi og AirPlay-inputs.

 

De fleste af vores forstærkere kommer med knapper, der hjælper dig med at indstille forholdet mellem bas, diskant og den overordnede volumen. Du kan også finde forstærkere med flere indstillingsmuligheder, herunder fx delefrekvens og subwoofer-styrke. Du har også mulighed for at finde forstærkere med lav grundstøj, og sågar forstærkere, der selv slukker efter en rum tid, hvis de ikke bruges. Så undgår du unødig baggrundsstøj fra din højttaler, når du ikke bruger dem.Hvordan virker en stereoforstærker?

En stereoforstærker er egentlig blot en forstærker med to kanaler. Det vil sige, at forstærkeren tager et signal, og forstærker det ud i to outputs - et separat signal til hver speaker.

 

Dog er nutidens stereoforstærkere meget mere end de var engang. Det er ikke længere blot en device, som tager et bestemt analogt input, og outputter det analogt til to speakere. Derimod indeholder nutidens stereoforstærkere langt flere valgmuligheder. Fx skal du nu ud at lede længe, før du finder en simpel stereoforstærker, som kun tager én type input.

 

Stereoforstærkere kommer ofte i form af enten en integreret forstærker med 2-kanals-outputs, eller som en separat 2-kanals-effektforstærker (og de kan da også have flere output-kanaler igen). Hvis du hører til de mere nørdede typer, så kan du også her på siden finde forstærker boards, hvor du blot køber circuit-boardet - selvfølgelig stadig med volumen-knappen (og du har også mulighed for at købe circuit boards med knapper til justering af diskant og bas). 

 

Den integrerede forstærker indeholder både en forforstærker og en effektforstærker i samme “pakke”. Forforstærkeren opjusterer mic-level signalet til et line-level signal, så lydsignalet kan behandles. Effektforstærkeren tager et line-level signal, og forstærker det op, så højttaleren kan omdanne signalet til lydbølger i rummet af tilsvarende styrke. Hvis din stereoforstærker udelukkende kommer i form af en effektforstærker, så skal du være opmærksom på, at nogle input-signaler kan have behov for at blive opskaleret via en forforstærker, før stereoforstærkeren kan gøre signalet klart til dine output-devices.

Se vores komplette udvalg af forstærkere Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om hvad du skal have anskaffet dig i din situation? Så tøv ikke med at ringe til os. Vi står altid klar til at vejlede dig videre i dit køb, så du kan få fantastisk lyd ud hos dig. Vi har mange års erfaring med stereoforstærkere af alle typer og varianter, så vi kan også vejlede dig til det bedste køb, der passer til dine behov. Kontakt os i dag - det er ganske gratis og uforpligtende for dig.