Bluetooth Forstærker
12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Bluetooth forstærker

Du har sikkert hørt det en del gange. Bluetooth. Men måske har du ikke anvendt bluetooth i så høj grad, fordi du ikke ved, hvad det kan. Først og fremmest vil vi besvare følgende spørgsmål: hvad er bluetooth?

Hvad er bluetooth?

Bluetooth er en teknologi, som er trådløs, og den er i samtlige mobiler, smartphones tablet eller computere i dag. Den kan snakke sammen med andre enheder. En lille sjov fortælling om bluetooth er, at det stammer fra vikingen Harald Blåtand. Han var kendt for sine diplomatiske kompetencer, hvor han fik forskellige parter til at samarbejde.

 Betegnelsen bluetooth er altså en reference til Blåtand, hvor grundtanken er en fælles kommunikation på tværs af platforme.

 

Fordele ved en bluetooth forstærker

En forstærker er en enhed, som forstærker et elektrisk eller anden form for signal. Den kan øge effekten af signalet, der modtages blandt andet fra en mobilenhed.

 Den største fordel ved en bluetooth forstærker er, at den let og trådløst kan kobles til de enheder, vi bruger i dag som computer, tablet eller mobil. Dog kræver det, at du har et anlæg eller en separat højttaler, du kan sætte forstærkeren til med et jack til phono kabel og en medfølgende strømforsyning. Så lidt ledning skal der til.

 Men du slipper for at rode med ledningen til den valgte enhed. Du skal bare trykke play på den musiktjeneste, YouTube eller andet, du benytter. Så kan du starte musikken fra sofaen.

Se blandt andet vores bluetooth modtager fra Logitech her.

 

Derfor skal du have en forstærker til din højtalere

Hvis du bare ikke kan få nok af musik og ønsker en bedre lydkvalitet fra dine traditionelle højttalere, så er en forstærker det rette valg. Et sæt gode højttalere og en forstærker vil give en helt anden lydoplevelse end et par mini højttalere.

 

Forstærkere er ikke længere en kæmpe klods, der fylder hele dit rum. De fås i et utal af størrelser og i forskellige prisklasser. Der er derfor også en højttaler til dig. Dyk ned i vores bluetooth forstærkere og find eventuelt et par gode højttalere, der matcher lige her.