Digitale forstærker
21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Digitale forstærkere

Hos bekent.dk har vi masser af forskellige forstærkere, som passer til den højttaler du har. Den digitale forstærker er en revolution inden for lydindustrien. Hvorfor forholder det sig sådan? Jo, de digitale forstærkere tillader lydsignalet at blive i sin rene form lige fra det starter, til det gengives. Det gør, at lydkvaliteten bliver forbedret, og den digitale forstærker vejer desuden en tredjedel af, hvad den analoge gør. Der er mange fordele ved de digitale forstærkere, og hos os finder du et bredt udvalg. Du finder nemt den digitale forstærker, du står og mangler.

En digital forstærker fungerer på den måde, at timing og justering af lydsignalet bliver opretholdt under overførslen. Hos bekendt.dk finder du digitale forstærkere til rimelig priser. Vi forhandler både de eksklusive udgaver og de billigere. Med en digital forstærker får du høj effektivitet, og de vil ikke have en larmende blæser. De vil omsætte en større del af strømmen end en analog forstærker gør. De digitale forstærkere har nem betjening af avanceret teknologi. De er gode til mødelokaler og større forsamlinger og med bluetooth signal, kan du få bevægelsesfrihed.  

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker hjælp med at finde din kommende digitale forstærker.

Hvad skal jeg overveje inden køb af digital forstærker?

Når du skal købe en digital forstærker, er der forskellige ting, du kan være opmærksom på i forhold til at finde den forstærker, der passer bedst til dig og dit behov.

-        Effekt: Effekten vil måles i watt. Ofte vil det være inkluderet i navnet på forstærkeren. Det kan være AMP og antal W. Hvis du har høj watt, vil effekten være desto større.

-        Bluetooth: Med bluetooth får du mulighed for en nem trådløs forbindelse til musikenheder og computer.

-        Mikrofonindgang: Skal du bruge mikrofonindgang? I så fald skal du vælge det til. Det kan være et jack-, phono- eller XLR-stik.

-        D-klasse: Det indikerer et lavt strømforbrug. Det vil blive reduceret, når du bruger den og i standby. Det er en oplagt mulighed til mødelokaler, hvor forstærkeren ikke altid bruges.

Når du skal finde din nye digitale forstærker, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gør du ikke hos bekent.dk. Vi forhandler digitale forstærkere i høj kvalitet, og hvis du ikke finder den forstærker, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed for at svare på dine spørgsmål.