Peachtree Forstærker
2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Forstærkere der er skabt til lytte oplevelser

Peachtree audio interegret forstærker, effekt forstærker og forstærker er skabt for at sikre dig den sublime lytte oplevelse og til den verden du lever i idag, den digitale verden. Alle peachtree's integeret forstærker har DAC indbygget, altså digital til analog konvertere med en høj opløsning. Der giver dig mulighed for at høre din musik i bedste kvalitet. 

Peachtree effektforstærker

Nogle forstærker fabrikanter designer deres forstærker mod de bedste specifikationer på databladet. Peachtree går den anden vej, de designer forstærker der er bygget til at drive rigtige højttaler - til deres bedste. Ofte er højttaler ikke konstrueret perfekt, de indeholde ofte mange udfordringerne for forstærkeren, det har peachtree taget højde for. 

Forforstærkeren - det svage led 

Forforstærkeren er virkelig det svage led, bliver der skabt en fejl her, kan den ikke rettes op senere i musik kæden. Peachtree har gjort en ære ud af forforstærker delen, uanset om det er i deres stand alone forforstærker, i de intereget forstærkere eller forforstærker delen i deres DAC's. Der udover er de meget brugervenlige.