Modtag RSS

Højttaler
1 til 21 ud af 123

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 123

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

God musik kræver gode højtalere

God lyd er et must! Uanset om det er et offentligt sted med dæmpet musik eller hjemme i stuen hvor du spiller dit favoritnummer, hvor lyden boomer ud af højtalerne, så er det vigtigt at man har højtalere i god kvalitet så man nærmest kan fornemme lyden og få gåsehud. Med andre ord er valget af højtalere vigtigt når du skal sammensætte dit anlæg, hvad end det er til privat eller forretningsmæssigt brug.

 

Hos BeKent er højtalere vores DNA, hvilket afspejles i vores store udvalg af højtalere. Der er Pa højtalere med alt til scenen, diskoteket, baren, hallen, skolen eller konferencen. Men samtidig også et stort udvalg af højtalere der kan bruges i private hjem, f.eks. i stuen, køkkenet eller festsalen i kælderen. Det er også muligt at vælge imellem bluetooth/trådløse højtalere, udendørshøjtalere som er bygget til at modstå fugt og regn og som kan bruges i både haven eller garagen, eller indbygningshøjtalere hvis du har teknikken til at lave din egen højtaler i enten loft eller væg.

 

En god højttaler forstærker ikke bare lyden - den forstærker hele oplevelsen.

 

Trådløs/bluetooth Højtaler

En trådløs/bluetooth højttaler er en højttaler som du kan flytte rundt med og som kan fungere uden at være fysisk forbundet til en enhed. Dette er en god løsning, hvis du for eksempel gerne vil have god lydoplevelse på farten eller med en højtaler der skal bruges i flere rum på skift.

 

De bedste trådløse højttalere kan på de fleste områder næsten hamle helt op med de standard traditionelle højtalere der tilsluttes med kabel, fordi teknologien bag de mindre højttalere er kommet så langt. Dette er også med til, at flere i dag vælger trådløse højtalere. Der er mange muligheder, de fylder ingenting og de kan fås mobile! Ikke nok med at der fås mobile bluetooth/trådløse højtalere, så findes der også andre og større højtalere med muligheden for bluetooth. Dette giver dig stadig større frihed og mindre besvær med, at gemme kabler og ledninger væk. Ønsker du friheden, så er bluetooth/trådløse højttalere løsningen til dig!

 

Subwoofer – for den optimale oplevelse

Hvis man ønsker den ultimative musik eller film oplevelse, så er subwooferen måske noget for dig. Subwooferen er den firkantede kasse der kan placeres hvor som helst i rummet. En subwoofer bruges til at afspille de dybe toner, som kaldes bastoner, der er med til at gøre lyden helt optimal, hvad end det er musik eller for eksempel en film. Om man skal have en subwoofer eller ej, afhænger af de højtalere man allerede har eller dem man skal til at købe. Har man mindre højtalere, vil det anbefales også at købe en subwoofer, men har man derimod et par nyere gulvhøjtalere, er det ikke sikkert det er nødvendigt. Hvis man derimod ønsker at se film eller koncerter eller lytte til musik der er optaget i surround sound, så er man nødt til at anskaffe sig en subwoofer, da noget indspillet med surround sound, har et helt specielt lydspor, der kun kan høre ved hjælp af en subwoofer.

 

Indbygningshøjtalere – den effektive løsning

Med vores store udvalg af indbygningshøjtalere, er der noget for enhver. Både stilmæssigt og uanset om de skal placeres inde eller ude eller i store eller små rum. Er du i gang med at bygge om og skal lave en ny hjemmebiograf i stuen, kan indbygningshøjtalere være løsningen frem for højtalere der står eller hænger rundt omkring og tager noget af pladsen. Indbygningshøjtalere kan nemlig bygges ind i både væg og loft og skjule sig i de hvide vægge. Har du en have og ønsker at høre musik her, men har ikke lyst til, eller mulighed for, at få højtalere med hver gang haven skal benyttes, kan indbygningshøjtalere også her være en effektiv løsning. VI har nemlig indbygningshøjtalere der tåler både fugt og vand. Og ligesom mange andre højtalere, fås indbygningshøjtalere også med bluetooth hvis dette ønskes. Er du erhvervsdrivende og ønsker højtalere i venteværelset eller på toiletterne i restauranten eller i gangen i konferencecentret, er indbygningshøjtalere her også en god løsning. De skjules let ved at blive indbygget i enten loft eller væg og placeret rigtigt, giver de en fantastisk lyd. Uanset hvad behovet er, kan BeKent hjælpe!Udvikling af højttaleren og designet

I dag kan man få højttalere der er både solide i lyden og I designet. Om man vil have et minimalistisk design, hvor højttaleren næsten ikke bliver set eller om man vil have en højttaler der er med til at skabe stilen er helt op til en selv.

 

I Skandinavien har man i mange år gået efter det minimalistiske design. Ikke som før i tiden, hvor de store stereoanlæg med tilhørende store højtalere dominerede stuen eller værelset. Men som teknologien udvikler sig og produkterne bliver mindre, kan man også se dette i højtalere i dag. Vi har både store og små højtalere – til alle behov.

 

Gennem 25 år har vi lavet mange højtalere og hjælper gerne med at finde lige netop den eller de højtalere du har brug for. Vi står klar med vores ekspertise og sørger får, at du får et højtaler system der matcher dine behov. Alt sammen til skarpe priser og med hurtig levering.

 

Hos BeKent kan du finde den helt rigtige højttaler løsning. Ved du ikke hvad du skal gå efter, hjælper vi dig gerne med at afklare dine behov. Man kan altid finde en god højttaler, men det betyder ikke at det er den bedste for netop dig. Find det højttaler system der kommer til at skabe en helt unik og eksplosiv oplevelse for dig - livet er for kort til dårlig lyd.


Er du på jagt efter nye højtalere og har spørgsmål til dit valg af højtalere, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42