Subwoofer
18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Energiske og kraftfulde bastoner

Vil du gerne tage din musik- og filmoplevelse til et helt andet niveau hvor du får en bragende oplevelse?
Så er en subwoofer det rette valg, hvor du for alvor kan mærke den dybeste bas når det kommer til en effektfuld film- og musiklyd. Skab den bedste lydoplevelse med en subwoofer fra BeKent.

Hvilken funktion har en subwoofer?

Subwooferen er kubisk kasse, som står og virkelig brummer. Med andre ord er subwooferen en højttaler, som sørger for at spille de dybeste bastoner i din musik og de gigantiske eksplosioner i dine film. Den ser lidt anderledes ud end alle de andre højttaler som vi er bekendt med i vores lydsystem, eftersom den i princippet kun gengiver de dybe bastoner. Næsten alle subwoofere er aktive, hvilket betyder at de har en indbygget forstærker. Funktionen af denne indbyggede forstærker bidrager med en ordentlig indsprøjtning af energi de steder hvor der er dybe bastoner.

Subwoofer – film og musik

Du kan for eksempel benytte en subwoofer for at understøtte en af dine mindre højtaler således at du får en god og skarp bas samt en homogen lydkvalitet. Hvis du er typen som virkelig går op i din hjemmebiograf, hvor filmlyden bare skal være perfekt – så er en subwoofer et must for virkelig at komme tæt på den originale lydproduktion og surround sound. Den giver nemlig helhedsoplevelsen og en god surround lyd. Fravælger du en subwoofer i din hjemmebiograf, vil du hurtigt opleve at filmen vil være lidt flad i lyden. Med andre ord betyder dette, at film, koncerter og musik som er indspillet med surround sound har separat bas lydspor, som også kaldes for 5.1-surroundsystem. Uden en subwoofer vil du gå glip af mange detaljerede elementer ved både film og musik, da disse elementer ikke kan høres med det blotte øre. Andre kombinationsmuligheder til dit lydsystem kunne også være indbygningshøjttalere.

Placering af subwoofer gør forskel

Når man investerer i en subwoofer er det også vigtigt at tænke på placeringen for virkelig at få det maksimale ud af subwooferen. I princippet er de fleste subwoofere fleksible, da baslyden bevæger sig i alle retninger. Men som alle andre højttalere er der nogle steder i rummet som bare er bedre end andre. Du kan altid starte med at placere din subwoofer hvor lytteren som regel sidder og derfra bevæger sig. På denne måde kan du bedst fornemme lydfrekvenserne og derfra beslutte hvor placeringen skal være. Hos BeKent har vi et stort udvalg af subwoofere både til hjemmebiografen samt dit musikanlæg. Ligeledes er der forskel på subwoofere, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning.

Skal vi hjælpe dig?

Vil du have det fulde udbytte af film og koncerter og er klar til at investere i en subwoofer, men ved ikke lige hvor du skal starte, så står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål eller er i tvivl om noget i forhold til valg, kan du altid kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.