Wi-Fi Højttaler
Fyld dit hjem med musik: Wi-Fi højttalere

Elsker du også trådløse højttalere grundet friheden og fleksibiliteten? Men samtidigt syntes du at det er ret træls, at din musik bliver afbrudt hver gang der er telefonopkald eller bluetooth-forbindelsen driller? Så kan det være at du skal skifte over til Wi-Fi højttalerne, hvor du kan forvandle hele dit hjem til et sted fyldt med fantastisk musik – uden afbrydelser!

Læs mere: Wi-fi Højtaler

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Wi-Fi Højttaler

Forskelle mellem bluetooth og Wi-Fi højttalere

Der er ingen tvivl om at Wi-Fi leverer den samme bekvemmelighed som bluetooth. Det vil sige, at du kan bruge din smartphone til at afspille musik over en ekstern højttaler eller et lydsystem. Dog er de grundlæggende forskelle, at du med Wi-Fi får bedre lyd end med bluetooth, bedre rækkevidde og ikke overtager telefonens lydkanal. Dette betyder at du kan modtage og foretage opkald uden at musikken bliver forstyrret. Derfor er du på jagt efter et lydsystem som skal hjælpe dig med at fylde hele dit hjem med musik uden forstyrrelser – så er Wi-Fi højttalerne det rette valg.
Stabilt signal og bedre lyd
Ved at vælge Wi-Fi højttalere får du også en bedre dækning samt en mere stabil lyd. Det der som grundlæggende kendetegner et par Wi-fi højttalere er, at de er større end de andre trådløse højttalere og de er uden batteri. Ligeledes kommer de oftest med multirum-funktion. Din musik, radio, podcasts eller lydbøger bliver streamet gennem højttalerne direkte fra nettet, i stedet for din smartphone. Dette betyder, at musikken vil spille videre uanset om du forlader rummet med telefonen, og musikken vil ikke blive forstyrret ved et eventuelt opkald.

Når der er tale om lyden, så har man mulighed for at styre lyden mere fleksibelt med Wi-Fi højttalerne. Denne fleksibilitet betyder at musikken kan styres fra flere enheder uden noget besvær. Med andre ord kan du tænde for musikken fra din smartphone i badeværelset, mens andre kan skifte musikken på højttaleren fra samme system i stuen. Vil du gerne have et par højttalere rundt i hjemmet og styre det hele fra et samlet system? Så er Wi-Fi højtalere løsningen for dig, da du kan styre hele højttalersystemet via appen. Live streaming tjenester bliver mere og mere populære, hvorfor du også kan vælge at investere i et par Wi-Fi højttalere. Her skal man ikke tvivle, for med bluetooth er det nemt at koble sig på, men ulempen er, at den ikke har så kraftigt signal.

FAQ Wi-FI Højttaler

Q: Hvad er forskellen mellem Wi-Fi og Bluetooth højttalere?

A: Wi-Fi højttalere giver en bedre lydkvalitet, større rækkevidde og forstyrrer ikke telefonsamtaler i forhold til Bluetooth højttalere. Wi-Fi højttalere er større, har ikke batterier og har ofte mulighed for multi-room funktion. Musikken streames direkte fra internettet gennem højttalerne, i stedet for fra smartphones, hvilket resulterer i uafbrudt musik, selv hvis du forlader rummet eller modtager et opkald. Wi-Fi højttalere tilbyder også mere fleksibilitet i kontrol af lyd og kan styres fra flere enheder via en app.

Q: Hvilke fordele har Wi-Fi højttalere?

A: Wi-Fi højttalere giver en mere stabil signal og bedre lydkvalitet i forhold til Bluetooth højttalere. De har mulighed for multi-room funktion, hvor du kan kontrollere lyden fra flere enheder via en app. Wi-Fi højttalere har ikke batterier og musikken kan streames direkte fra internettet, hvilket resulterer i uafbrudt lyd.

Q: Hvorfor vælge Wi-Fi højttalere i stedet for Bluetooth højttalere?

A: Hvis du ønsker et højttalersystem, der kan fylde hele dit hjem med musik uden afbrydelser, så er Wi-Fi højttalere vejen at gå. De tilbyder bedre lydkvalitet, rækkevidde og forstyrrer ikke telefonsamtaler. Wi-Fi højttalere tilbyder mere fleksibilitet i kontrol af lyd og kan styres fra flere enheder via en app. Desuden, hvis du er interesseret i at investere i live streaming tjenester, er Wi-Fi højttalere det bedre valg i forhold til Bluetooth højttalere på grund af deres stærkere signal.

Skal vi hjælpe dig?

Vores team står klar til at give gode råd og vejlede dig, så du får den bedste løsning som dækker dine behov og ønsker. Derfor, er du på jagt efter nye Wi-Fi højtalere og har spørgsmål til dit valg af højtalere, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42