KatagorierPA Højtaler Aktive
1 til 20 ud af 47

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 ud af 47

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PA Højtaler Aktive

Aktive højtalere 

Aktive PA højtalere har vundet manges hjerter og bestemt også vores. De er helt fantastiske til livet på vejen for DJs og musikkere. Der er masser af grunde til at vælge dem til det transportable show.

Hurtig opstilling og nedtagning, på grund af de skal bare havde signal direkte fra mixeren, og dette signal føres til den nærmeste højtaler på hver side pulten eller scenen, og derfra kan føres videre til næste og forsætte i en uendelighed uden at bekymre sig om at belaste en forstærker med en for lav impedans, eller finde ud af hvor stor en forstærker der skal bruges, i det den aktive højtalers modul er perfekt dimensioneret fra fabrikken til højtaler enhederne.

Hvis et forstærker modul i en højtaler får et problem, har det ingen effekt på resten og kan fortsætte og blot frakoble den ene højtaler.

Alt dette giver en simpel opstilling der let kan dimensioneres til opgavens størrelse, og stærkt minimeret mulighed for tilslutte noget forkert i farten.

Ligesom vores passive højtalere, har vores aktive højtalere virkelig pæn og behagelig lyd, og kan klare dette ved høje styrker såvel som lave styrker