PA Højtaler Aktive
2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

PA Højtaler Aktive

Aktive PA højttalere til alle formål

Der er ingen tvivl om at aktive PA højttalere har vundet manges hjerter og bestemt også vores. Aktive PA højttalere kommer med indbygget forstærker, som hjælper dig med at realisere forskellige lyd- og underholdningsformål. Uanset om du skal bruge højttalerne til cafe, diskotek eller noget helt tredje, så kan du uden tøven vælge aktive PA højttalere.

Idealle højttalere på farten

Aktive PA højttalere er helt fantastiske til livet på vejen for DJs og musikkere. Der er masser af grunde til at vælge dem til de transportable shows, men en stor fordel er hurtig opstilling og nedtagning. Højttalerne skal bare have et signal direkte fra mixeren, og dette signal føres til den nærmeste højttaler på hver side af pulten eller scenen. Derfra kan de føres videre til næste og forsætte i en uendelighed uden at bekymre sig om, at belaste en forstærker med en for lav impedans, eller finde ud af hvor stor en forstærker der skal bruges. Dette betyder, hvis et forstærker modul i en højttaler får et problem, har det ingen effekt på resten og man kan fortsætte og blot frakoble den ene højttaler. Alt dette giver en simpel opstilling der let kan dimensioneres til opgavens størrelse, og stærkt minimeret mulighed for tilslutte noget forkert i farten. Ligesom vores passive højttalere, har vores aktive højttalere virkelig pæn og behagelig lyd, og kan klare både høje styrker såvel som lave styrker. Desuden er aktive højttaleres forstærker optimeret til de enheder højttaleren er bestykket med, og har typisk indbygget både elektronisk delefilter og equalizer som gør, at lyden bliver helt rigtig til dit formål. Hermed slipper du for at skulle justere lyden!

Hvorfor vælge aktive PA højttalere?

Ud over den helt fantastiske lyd i højeste kvalitet, er aktive højttalere meget praktiske idet du kan have det hele samlet i én enhed - nemlig mobiliteten! Dette betyder, at du ikke skal slæbe på meget, når du for eksempel skal ud og spille. Hos BeKent har vi et bredt udvalg af aktive højtalere inden for alle prisklasser som passer til enhver smag og behov. Så uanset om du søger aktive højtalere til studiet, scenen, cafe eller noget helt fjerde, så kan du ikke gå galt i byen hos BeKent. I og med at du sammen med aktive højtalere får indbygget forstærker betyder, at du sparer penge på en forstærker og nemt kan tilslutte højttalerne til en mixer, mikrofon, instrument eller afspille direkte i højtaleren. Det er en den nemmeste vej til plug and play, hvor du altid kan være sikker på at skabe den helt unikke og perfekte lydoplevelse!

Her finder du vores komplette udvalg af højtaler.


Skal vi hjælpe dig?

Går du og overvejer at investere i aktive højttalere, men står og kunne bruge lidt vejledning, så står vil klar til at hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål eller er i tvivl omkring dit valg af aktive højttalere – er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.