Aktive scene monitors
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Aktive scene monitors

Aktive scene monitorer

En scene monitor er højtaleren som vender ind mod artisterne på scenen, som giver muligheden for at man kan høre sin egen stemme eller sit instrument. Derfor er scene monitor det rette valg for at kunne høre sig selv på scenen. Hos BeKent har vi aktive scene monitorer som er kompakte, giver præcis monitering og så er de lette at transportere. Derudover, alt afhængigt af behovet, giver vores aktive scene monitorer forskellige muligheder i forhold til løsning til tale og lydapplikationer, produktionsstudier, præsentationer og high-power musikforstærkning med eller uden subwoofere. Vi har også kraftfulde og alsidige monitorer som kan bruges til mindre indendørskoncerter, eller som scenemonitor. Hos BeKent har vi et bredt udvalg af aktive scene monitorer i forskellige størrelser og egenskaber.


Med BeKent får du den rigtige løsning!
Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får den løsning, som matcher dine behov.

Er du på jagt efter aktive scene monitore og har spørgsmål til dit valg så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.