PAK-400 serien Img stageline
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

PAK-400 serien

Denne serie af højttaler er designet af tyske Img stageline, som produceret kvalitets lyd udstyr til professionel brug. Du vil med denne serie opleve et godt kompromis mellem lyd kvalitet og lyd tryk, du får med denne serie højttaler der kan spille rigtig højt og samtidig vil du opleve en sublim lyd kvalitet, DU kan bruge denne serie af højttaler mange steder og til mange formål, oplagt kunne være klubber, dj's, spillesteder, gildesale, eller til dig der elsker lyd tryk og vel lyd !

PAK-400 højttalerne har indbygget forstærkere, en 2 kanals forstærker som er en smart kombination af 2 forstærker typer, til bassen er der brugt en digital forstærker der er kendetegnet ved at være meget effektiv og strømstærk, og til diskanten er der brugt en traditionel klasse A/B som spiller meget rent og klart. En smart kombination. 

Du kan også udvide, med det indbygget delefilter kan du nemt koble en subwoofer til systemet(f.eks. PSUB-418AK), hvis du ønsker ekstra dybde og måske skal spille et stort lokale op. Du kan også vælge mellem flere forudindstillet lyd indstillinger, normal, Hi-Fi, DJ eller tale og som nævnt et indbygget high-pas filter 75 Hz.