Pa Højtaler passive
Passive højtalere – professionel lyd med kvalitetslyd

Med passive højtalere får du ikke indbygget forstærker, hvorfor passive højtalere altid skal tilsluttes en ekstern forstærker. Ved at vælge passive højtalere får du også større fleksibilitet, eftersom flere dele kan udskiftes. For eksempel er du ikke helt tilfreds med forstærkeren kan du altid optimere denne, hvilket du ikke kan med aktive PA højtalere. Passive PA højtalere er de traditionelle højtalere, der skal bruge en forstærker til at spille, hvor den aktive højtaler blot skal have et signal direkte fra din mixer eller anden signal giver.

Læs mere om professionelle højtaler


17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Bedste løsning til større musikalske arrangementer

Er du på jagt efter faste installationer til for eksempel en hal eller til en natklub, så er passive PA højtalere den bedste løsning. Først og fremmest sidder forstærker i et rack, hvilket betyder at du kan slukke et sted når PA systemet ikke er i brug, hvorimod ved de aktive systemer sidder power knappen bag på hver højtaler grundet den indbyggede forstærker. Med denne installation betyder det også at den bliver brugt at forskellige brugere, som måske ikke har det samme viden omkring systemet, hvorfor man kan komme til at spille for højt i nogle dele af systemet, og dermed forstyrre hele lydoplevelsen. Hos BeKent kan du finde et kæmpe udvalg af højttaler med 8”, 10”, 12” og 15” monteret alt afhængigt af dit behov finder vi den passende bas til dig.

Passive eller aktive højttalere?

Til faste installationer er passive højttalere at foretrække. Det som alle vores passive PA højttalere har til fælles den exceptionelle gode lydkvalitet i forhold til priserne. Ud over at der naturligvis er blevet brugt Monacors egne enheder, er der blevet brugt Beyma, Faitalpro og Celestion alle mærker der har nærmest Hi-fi lignende lyd, der gør dem behagelige at lytte til selv ved høje lydtryk, mens stadig at bevare en fantastisk følsomhed der gør at der kan spilles betydelig højere og længere tid en hvad en Hi-fi højtaler kan.

Her finder du vores komplette udvalg af højtaler.


Skal vi hjælpe dig?

Er du på jagt efter nye PA aktive højtalere og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.