Stue Højtaler - Hi-Fi
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Perfekte kombination af indretning og lyd

Vi vil alle sammen gerne ramme den perfekte kombination af pæn stueindretning og god lyd uden at gå på kompromis med det ene eller det andet. Men hvem siger, at du skal gå på kompromis med noget? Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til lydsystemer. Uanset om du gerne vil have det mere diskrete og simple look med indbygningshøjttalere, nogle lækre og stilefulde gulvhøjttalere eller mindre højttalere som lige kan stå på en hylde – så kan du udforske vores store udvalg.

Gulvhøjtalerne

Større er bare bedre! Hvis lydkvaliteten er det allervigtigste for dig, skal du helt klart vælge gulvhøjtalere. Denne type højttalere kommer med de færreste begrænsninger og kompromisser i lyden. Størrelsen på højttalerne gør, at der er masser af luft hvor du virkelig kan mærke den energiske bastone. Højttalerne er gode i sig selv, men du kan altid kigge på en ekstra forstærker. Er du virkelig en lyd-freak, som virkelig lytter til musikken, og bider dig fast i hver enkelt takt og tone, så er gulvhøjtalere en installation, hvor du virkelig får meget lyd for pengene. Vil du ikke investere i en ekstra forstærker eller eksternt musikanlæg, kan du altid vælge aktive højtalere til din stue som kommer med indbygget forstærker.

Mindre og kompakte højttalere

Det er ikke alle sammen der har masser af plads at gøre godt med, hvorfor mindre og mere kompakte højtalere kunne være løsningen. De er smarte og kan perfekt stå på en hylde eller et stativ. Ved at vælge disse, kan du være sikker på, at de passer i de fleste rum, hvor de kan spille ret fantastisk i forhold til deres kompakte størrelse.

Bedste trådløse lydoplevelse

Vi kan ikke komme udenom trådløse højttalere. De trådløse muligheder er uendelige, hvor man blandt andet har musikken ved hånden – både når man er ude og derhjemme. Hos BeKent kan du få bluetooth højttalere i alle størrelser, former, teknologier og kvaliteten som du kan vælge lige til din stue. Måske er den optimale løsning for dig, at investere i trådløse højttalere og virkelig have musik ved hånden for altid.

Kombiner med subwoofer

Elsker du lyden af bastoner, så kan en subwoofer blive din bedste ven. De fylder ikke særlig meget og kan placeres overalt. En subwoofer har sin egen indbyggede forstærker som gengiver de bedste bastoner. Du kan også vælge indbygningshøjtalere i din stue, hvis du gerne vil undgå at have højtalere som fylder for meget. Det er et godt alternativ for at udnytte pladsen i stuen og samtidig have den bedste lydoplevelse.

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din stue. Er du på jagt efter god lydoplevelse og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.