Mikrofon stativer
16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Mikrofon stativer

Mikrofonstativer til alle situationer

Et mikrofonstativ er en god investering, hvis man alligevel skal investere i en mikrofon. Det er et stykke udstyr findes i forskellige modeller, så du lige kan matche dine behov. I vores brede udvalg af mikrofonstativer tilbyder vi forskellige modeller du kan vælge imellem. Du kan for eksempel også i vores mikrofon tilbehør finde mikrofon adapter skruer og med dem kan du stort set få alle mikrofoner og mikrofonstativer til at passe sammen. Uanset dit behov, så hjælper vi dig rigtig gerne med at finde den bedst løsning. 

 

Sådan finde du det rigtige mikrofonstativ

Når du er på jagt efter et mikrofonstativ, er det vigtigt at kigge på en række faktorer. Først og fremmest er det vigtigt, at mikrofonstativet passer til det formål du søger. Derudover skal den kunne indstilles til en passende højde samt stå solidt på gulvet. Alt afhængigt af om du skal bruge mikrofonstativet til studiet eller live-scene, kan du se vores brede udvalg af stativer hvor du bl.a. kan finde

 

Gulv mikrofon stativer

Bord mikrofon stativer

Sving arms mikrofon stativer

 

Udover at kunne tilpasse mikrofonstativet, så er stativets robusthed også en afgørende faktor når du er på jagt efter mikrofonstativer, men prisen skal også helst passe til budgettet. Hos BeKent ligger vi også vægt på at prisen er rigtig i forhold til kvaliteten. Vi fører mikrofonstativer fra kendte mærker og førende producenter af mikrofonstativer i bedste kvalitet såsom IMG Stageline og König & Meyer.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring med lyd og udstyr, noget af det vi ser på når vi vælger mikrofonstativer til vores sortiment, er hvor nemme de er at betjene, altså at justere i højde og tværarmen. Ligesom det er meget vigtigt at stativet er stabilt og solidt. Vi altid står klar til at finde den bedste løsning til dit mikrofonstativ. Derfor, er du på jagt efter mikrofonstativ og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.