Knaphuls mikrofoner
8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Knaphuls mikrofoner

Knaphuls mikrofoner

 

Knaphuls mikrofoner - de mange muligheder!

Knaphuls mikrofoner, også kaldt lavalier mikrofoner, er små og bekvemmelig, når man skal lave et tv indslag, foredrag, Youtube indslag m.m. Med en knaphuls mikrofon har du mange valgmuligheder. Den er nemlig nem at transportere rundt, kan fås trådløst og samtidigt du får en rigtig god lydkvalitet. Trods dens størrelse kan du på den fornemmeste måde udføre den opgave du er på. Du skal blot placere den på din skjorte eller i en krave, og så er du klar!

 

Valg af optagemønster på knaphuls mikrofon

Markedet for knaphuls mikrofoner er stort, hvorfor det også er en række ting man skal tage højde for. For det første er det vigtigt, at den knaphuls mikrofon du vælger, skal have et omnidirektionel optage mønster, som netop anvendes, når man ønsker at fange alle lyde i et lokale. Denne detalje er ret vigtigt, da en knaphuls mikrofon ikke sidder direkte udefra munden. Dog takket været mikrofon teknologien, så har de fleste knaphuls mikrofoner også denne funktion. I visse specifikke situationer, hvor man ønsker et optage mønster af typen Cardioid så kræver det en mere præcis placering af knaphuls mikrofonen. I tilfældet af at man ønsker et Cardioid optage mønster, skal man placere mikrofonen hvor man også taler mere direkte i mikrofonen.

 

Dynamisk eller Elektret knaphuls mikrofon?

Udover at tage højde for de nævnte ting, er det også vigtigt at vide at størstedelen af knaphuls mikrofoner er af typen Elektret, og at de kræver en ekstern strømforsyning. Med andre ord betyder det ikke, at de ikke direkte kan bruges i f.eks. en PC, som er bygget til en dynamisk mikrofon. I tilfældet af at du ønsker at lave optagelser til din PC er der et par valgmuligheder du kan gøre dig brug af. Du kan enten vælge at købe en phantom power eller du kan vælge som ECM-3003 knaphulsmikrofon til pc som har indbygget batteri, og kan derfor bruges direkte i en PC.

 

Bredt udvalg af knaphuls mikrofoner

I vores udvalg kan du finde kvalitets knaphuls mikrofoner i forskellige prisklasser og modeller – alt afhængigt af dit behov. Finder du ikke det som du søger i denne kategori, kan du også kigge nærmere på vores udvalg af knaphuls mikrofoner til trådløse lommesender, som du nemt og hurtigt kan finde her Lavalier mikrofoner til trådløse mikrofoner.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din knaphuls mikrofon. Derfor, er du på jagt efter ny knaphuls mikrofon og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.