Mikrofon til streaming




4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Mikrofon til streaming

Går du rundt med ønsket om at komme ind i verdenen med streaming, broadcasting, podcasting eller måske en kombination af alle tre? Så er du kommet til det rigtige sted. For at få den bedste start, så skal du bestemt ikke spare på mikrofonen. Måske kan det være, at du gerne vil lave podcasting, men hvad hvis du lige pludselig skal interviewe nogen eller måske lave en gruppe interview hvor der er flere stemmer omkring bordet. Ligegyldigt hvad så skal det lyde professionelt, hvilket betyder at du også skal have en kvalitetsmikrofon, som kan skabe de bedste rammer for din streaming, brodcasting eller podcasting opstilling.

 

Hos BeKent har vi viden til at levere de bedste lydløsninger. Vi har et bredt udvalgt af streaming mikrofoner fra bl.a. RØDE og komplette mikrofon sæt som er perfekte til dig der gerne vil streame eller producere videoer. Alt afhængigt af dit behov, så har vi mikrofoner som giver dig det bedste studiekvalitet og høj broadcast kvalitet.

 

Med BeKent får du den rigtige løsning!

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får den løsning, som matcher dine behov. Er du på jagt efter mikrofoner til streaming og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.