Grænse flademikrofon
7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Grænse flademikrofonKvalitets grænseflade mikrofoner

Er du på jagt efter mikrofon løsning, som er den optimale til konferencer, møder m.m. – så er grænseflade mikrofon det rette valg. I vores udvalg af grænseflade mikrofoner har vi samlet kvalitets mikrofoner, der egner sig specielt godt til at blive placeret på en hård overflade som for eksempel et bord. De anvendes typisk i mødelokaler, retssale og konferencerum, da de er afstemt til at gengive frekvenser i tale området. Ved at vælge denne mikrofon løsning, så kan du være sikker på at få

 

  • Optimeret til talegengivelse

  • God taleforståelse

  • Mulighed for at ligge mikrofonen på et bord, podie eller lignende

  • Flot design

 

Phantom power til grænseflade mikrofon

De fleste grænseflade mikrofoner er af typen Electret som kræver en phantom power forsyning, lidt populært sagt kan man sige, at det er nødvendigt for at opnå det ønskede følsomhed. Du kan enten købe en løs phantom power forsyning som EMA-3  fra IMG Stageline, men rigtig mange mixere eller forstærker med mikrofon indgang har faktisk indbygget en phantom power. Vi har faktisk også grænseflade mikrofoner med indbygget phantom power i form af et batteri, det vil være det mest oplagte valg hvis den skal tilsluttes f.eks. en PC.

 

Optagemønster og grænseflade mikrofon

Der findes flere typer af optage mønster, man kan populært sagt sige at skal du optage lyd fra et helt lokale bør du vælge et omnidirectionel optagemønster. Dette optagelsesmønster anvendes netop når man ønsker at fange alle lyde i et lokale. Modsat, er du på jagt efter en grænseflade mikrofon der "kun" opfanger lyden fra en retning eller én person skal du vælge et Cardioid optagemønster. Cardioid er et meget anvendt optage mønster som får lidt mindre med fra siderne og bruges ofte for at undgå at få lyde med fra omgivelserne, men dette optagemønster kræver så også at man taler mere direkte i mikrofonen. Vil du gerne sikre dig, at du vælger den helt korrekte optagemønster, kan du altid læse mere om dette emne i vores artikel - valg af mikrofon.

 

Udvalg med anerkendte mærker

Hos BeKent efterstræber vi altid at give vores kunder mange valgmuligheder, og i vores brede sortiement af grænseflade mikrofoner kan du finde mikrofoner i forskellige mærker, design og prisklasser. Vi sigter altid efter at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet til de skarpeste priser. Derfor kommer vores grænseflade mikrofoner fra firmaet IMG Stageline som er kendt for at have produceret disse produkter i over 50 år. 

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din grænseflade mikrofon. Derfor, er du på jagt efter ny grænseflade mikrofon og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.