Headset mikrofoner
1 til 21 ud af 24

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 21 ud af 24

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Headset mikrofoner

 

Headset med mange muligheder

Headset er meget smarte, især hvis man gerne vil have en god lydkvalitet kombineret med komfort. Er du på jagt efter et headset mikrofon, som du skal have på i flere timer i forbindelse med en forestilling eller foredrag, så skal det naturligvis også sidde godt. Alt afhængigt af hvad du skal bruge headset til, så er det vigtigt at headsets placering er god, ellers kan man risikere at man ikke vil opnå en særlig god lyd hvis den ikke bliver holdt i en fast position. Derfor er det vigtigt, at du kigge efter headset mikrofoner med gode indstillingsmuligheder. I vores kæmpe udvalg kan du finde headset mikrofoner i forskellige mærker, modeller og priser.

 

Headset – PC, fitness og sport

Er du på jagt efter headset mikrofon til din PC, skal du være opmærksom på at den skal være udstyret med et 3,5 mm jackstik og skal være en dynamisk mikrofonkapsel eller du skal bruge en phantom power forsyning til at sætte imellem, der er EMA-20 ofte et godt valg. Vi anbefaler ofte HM-30 til brug med en PC. Er du en fitness type, så kan vi kun anbefale HSE-200 som er et headset bygget til fitness, der er omløber på kablet så sveden ikke kommer ned i stikket, derudover er kablerne lavet til mange bevægelser og det sidder ekstra stabilt. Et andet godt headset til sport vil være HSE-80. Begge headset har et cardioid optagemønster som er det mest optimale til bevægelse.

 

Optagemønster og mikrofon type

De mest normale optage mønstre til en headset mikrofon er cardioid. Det skyldes at det mindsker risikoen for feedback (hyletone der opstår når lyden fra højttaler går i mikrofonen). Et cardioid mønster kræver at headset mikrofonen sidder meget præcis ud fra munden, så dette anbefales ikke hvis du bevæger dig meget med mikrofonen. Men er du i omgivelser med megen støj og risiko for feedback vil super cardioid være det bedste valg. De fleste headset mikrofoner bruger en elektret mikrofonkapsel, den er mere følsom og ofte det bedste valg. Du skal blot være opmærksom på at det kræver en phantom power forsyning, den er indbygget i alle lommesender til trådløse mikrofoner, men skal du anvende din headset mikrofon til en anden løsning har du mulighed for at købe en phantom power forsyning der er batteridrevet, såsom EMA-1.

 

Husk at vælge en Headset mikrofon med det rigtige stik

Det er vigtig lige at holde styr på hvilken stik type du skal bruge, da der findes faktisk en del forskellige til headset mikrofoner. De mest anvendte er i nævnte rækkefølge, mini XLR stik, 3,5 mm mini jackstik, 3,5 mm mini jackstik med omløber og 2,5 mm jackstik. Sennheiser anvender ofte et 3,5 mm jackstik med omløber og der kan du anvende HSE-86  eller HSE-330. Du kan også vælge et andet headset og montere et et Jackstik. Til IMG Stageline's lommesender bruges der ofte et Mini XLR, det finder du på flere af vores headsets.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din nye headset mikrofon. Derfor, er du på jagt efter ny headset mikrofon og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.