Retningsbestemte mic.
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Retningsbestemte mic.

Regningsbestemte mikrofoner

Er du på jagt efter en mikrofon som du skal bruge i støjende omgivelser, så skal du på jagt efter retningsbestemte mikrofoner. Med disse mikrofoner har du mulighed for at styre hvad du skal optage, eller fange med din mikrofon. Der er meget anvendeligt hvis du optager med video og lige præcis til den opgave kan vi anbefale ECM-600ST  men retningsbestemte mikrofoner er også gode til at hænge over et publikum i f.eks.  et tv studie eller til en håndboldkamp ved timeout for at nævne nogle eksempler. 

Retningsbestemte mikrofoner og phantom power

Hvis man gerne vil have en god kvalitet, så skal du i fleste tilfælde bruge phantom power forsyning til din mikrofon, da denne som regel vil være af typen elektret eller kondensator typen, da de er de eneste mikrofontyper der er følsom nok. I og med at man bruger disse mikrofoner til opgaver ude i marken, har vi nøje sammensat vores udvalg. Hos BeKent finder du retningsbestemte mikrofoner med indbygget power forsyning via batteri. Dette betyder, at du ikke behøves at have ekstra udstyr, de er nemme at transportere og du får en god lydkvalitet.

 Stort udvalg med de bedste mærker 

VI efterstræber vi altid at give vores kunder mange valgmuligheder, og i vores brede sortiement af retningsbestemte mikrofoner kan du finde mikrofoner i forskellige mærker, design og prisklasser. Vi sigter altid efter at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet til de skarpeste priser. Derfor fører vi de bedste mærker såsom

IMG Stageline og Monacor, som i mere end 50 år har produceret kvalitets lydudstyr.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning når det kommer til retningsbestemte mikrofoner. Derfor, er du på jagt efter retningsbestemte mikrofoner og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.