Stemmeforstærker
2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Stemmerforstærker -  Hvad er en stemmeforstærker ?

En stemmeforstærker er faktisk et lille komplet lydanlæg der gør din tale højere og tydeligere. Derved kan forstærke din stemme. Stemmeforstærkeren består af en forstærker, højttaler, batteri og mikrofon. Du kan på stemmeforstærkeren indstille lydstyrken til det der passer dig.

 

Hvem og hvor bruges en stemmeforstærker ?

Typisk anvendes en stemmeforstærker af personer med en svag stemme, den er typisk udformet så du kan have den under tøjet og derved er den mindre synlig. Det er en fordel med en stemmeforstærker, da det bliver nemmere for at andre at høre dig og i får derved en mere behagelig samtale. Den kan også bruges i rum med megen støj hvor det kan være svært at blive hørt. 

 

 Hvilken stemme forstærker skal du vælge ?

Vi vil klart anbefale dig først at afklare dit behov og vi har her listet en del spørgsmål som vil være gode at stille dig selv inden du købe en stemme forstærker.

  • Hvor skal den bruges ?
  • Hvor mange skal du tale til ?
  • Er der megen støj ?
  • Hvor lang tid skal du bruge stemmeforstærkeren, batteritid ?
  • Hvilken mikrofon type, håndholdt, headset knaphuls mikrofon ?
  • Skal du bevæge dig meget rundt ?

Når du har stillet dig selv disse spørgsmål valget mere enkelt og rigtig, vi er faguddannet indenfor elektronik og hjælper dig gerne til det bedste valg.

 Måske er det faktisk også en mulighed at vælge andre løsninger såsom:

 
Hjælp min stemmeforstærker hyler - hvad gør jeg ?

Når en stemmeforstærker hyler skyldes det, det man kalder akustiks feedback, det opstår når lyden fra højttaleren går direkte i mikrofon. Derfor kan du nemt fjerne den hyletone hvis du skulle opleve den opstår. 

- Søg for at højttaleren ikke peger direkte ind i mikrofonen, det kan også opstå hvis højttaleren spiller ind i en væg som peger direkte ind i mikrofon. 

- Du kan skrue lidt ned for højttaleren.

 

Bedste mærker 

Vi har arbejdet med lyd i mere end 25 år og er naturligvis faguddannet og har undersøgt markedet grundigt, og vi fører de bedste stemmeforstærker på markedet fra det anerkendte firma Monacor som har produceret kvalitet i mere end 50 år. - Din garanti for kvalitet.

 

Lad os komme med på råd !

Vi har mange års erfaring og vi elske at hjælpe dig til den bedste løsning, så tøv ikke med at skrive eller ringe.