Svanehals mikrofoner
8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Svanehalsmikrofon

 

Stor fleksibilitet med svanehals mikrofoner

Med svanehals mikrofoner får du en stor grad af frihed og fleksibilitet, da den kan bevæges og drejes i alle retninger. Derfor er de nemme at justere til den enkelte bruger af mikrofon. Yderligere er svanehals mikrofoner nemt og lige til at bruge, da de er fastmonteret og derved står man ikke og leder efter mikrofonen når man har brug for at give en besked. Der er også mulighed for at købe en bordholder til din svanehals mikrofon så som DMS-1, som er solid og tung mikrofonholder til svanehals mikrofoner, der er udstyret med balanceret XLR stik. Desuden er svanehals mikrofon er skabt til at give meddelelser. Svanehals mikrofoner bliver ofte monteret direkte på en mixer via et XLR stik. De kan også monteres direkte på et bord eller et rack og bruges oftest til beskeder udover lydanlægget.

Forskellige typer af svanehals mikrofoner

Der findes mange forskellige længder af svanehals mikrofoner, men det er bestemt ikke den eneste beslutning der skal træffes inden du købe en. Der findes grundlæggende 2 typer af svanehals mikrofoner. Den ene type kræver phantom power (elektret) mens den anden type kræver ikke phantom power. Valget bør som regel træffes udefra hvad system du har og om du har en installation der har phantom power. Vi har nøje valgt de bedste mærker til dig, der er ikke noget værre end udstyr der driller, derfor har vi valgt at forhandle anerkendte mærker såsom tyske IMG Stageline og Monacor, der har produceret kvalitets lydudstyr i mere end 50 år. Vi stræber efter den bedste lydoplevelse, og samtidig give dig garanti for god kvalitet!

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til svanehals mikrofoner. Derfor, er du på jagt efter svanehals mikrofoner og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.