Trådløse mikrofoner
1 til 21 ud af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 21 ud af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Trådløse mikrofoner

Trådløse mikrofoner – fleksibilitet og frihed

Trådløse mikrofoner er den perfekte løsning til dig, der ønsker at bruge mikrofoner uden at skulle bøvle med kabler. Når du skal bruge trådløse mikrofoner kan du enten vælge et komplet sæt eller sammen sætte det af løs dele, det dog det samme der skal bruges. Når folk vælger at sammen sætte deres egen system er det ofte fordi der er tale om en større løsning, der indeholder mange mikrofon og måske flere typer der kan skifte imellem. Du kan bl.a. se vores komplette Trådløse mikrofonsæt. Udover vores brede udvalg, hjælper vi med at finde løsninger indenfor mikrofoner til haller, scene, eller andre løsninger.

 

Valg af frekvens til dine trådløse mikrofoner

Der kom i 2013 nye frekvenser til trådløse mikrofoner, de er fast sat i EU og du kan læse mere om de forskellige frekvenser til trådløse mikrofoner. Vi har trådløse mikrofon systemer der kan bruges uden licens, men vi har også systemer der kræver licens. En af de første ting du skal overveje er om du skal bruge en mikrofon eller måske 10-15 trådløse headset til scenen. De mest populære frekvenser er 470 -790.

 

  • I dette bånd bør du vælge 470-694 Mhz da frekvenser der over, overvejes anvendt til andre formål. 

  • 823-831 og 863 -865 MHz er blandt de mest populære og et rigtig godt valg hvis du skal bruge 1-4 mikrofoner.

  • 2400-2483 Mhz er meget anvendte frekvenser da de også bruges til Wi-Fi, er fremtidssikret.

 

Valg af sendestyrke, normal er 10 mWatt den normale sendestyrke, i enkelte tilfælde er 50mWatt tilladt, under alle vores trådløse mikrofoner kan du læse om de kræver tilladelse. Vi har nøje valgt de bedste systemer, der sikrer dig en god kvalitet og at alle krav overholdes. Du kan bl.a. se nærmere under vores forskellige kategorier

 

 

Bedste kvalitet og mærker hos BeKent

Der findes rigtig mange mærker indenfor trådløse mikrofoner, og valget kan se svært ud. Vi har stor erfaring indenfor området og har nøje valgt de bedste mærker til, mærker vi kan være bekendte. Vores kæmpe udvalg af mikrofoner gør at du undgår støjproblemer og irriterende skrat og pivelyde. Vi tilbyder de bedste mærker på markedet, hvor du er sikker på at få en mikrofon der gengiver en varm og naturlig stemme gengivelse. Vores trådløse mikrofoner anvendes på scener verden over og mange kendte musiker elsker du for den gode lyd. Vi har stor erfaring i trådløse mikrofoner og sammensætter også gerne en større løsning til dig, det kan være til teater og andre scene opgaver, vi er uddannet indenfor området og er klar til at hjælpe dig til den bedste løsning. 

 

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning når det kommer til trådløse mikrofoner. Derfor, er du på jagt efter trådløse mikrofoner og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.