DJ Mixere
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

Hvad er en DJ mixer?

En mixer er en enhed der kan ”samle” flere lydkanaler til en lydkanal,det vil sige du f.eks kan mixer flere lydkilder over hinanden eller putte et lyd samle over et musik stykke. En mixer giver rigtig mange muligheder. Det der adskiller en dj mixer fra andre mixer er bla dens cue og crossfader. Du bruger crossfaderen når du skal skifte fra et nummer til et andet nummer, det gør at du fader ned fra det nummer som snart slutter og fader op for det nummer som lige er begyndt - derved ingen ophold eller mellemrum mellem sangene. Cue bruger du til at lytte til en lyd indgang via dine hovedtelefoner mens man hører en anden kanel i højtaleren, så du lige kan høre hvor du skal starte det nye nummer for at opnå et fedt mix.

Hvordan vælger du den rigtige Dj mixer?

Du skal naturligvis først tænke over hvad du hvad og hvordan du skal bruge den, skal du have en mixer der sidder i en pult eller rack? Hvor mange lydkilder har du ? – altså hvor mange kanaler har du brug for.  Har du brug for at have equlizere funktion indbygget, eller har du det separat.  Skal du have en USB indgang ?

Ja der er mange spørgsmål der melder sig.. Vi er altid klar til at hjælpe dig til det rigtige valg – vi er alle fag uddannet og har over 25 års erfaring med vores produkter, så fang os på chatten, mailen eller telefonen.

Vi forhandler Img Stageline som kommer fra Tyskland og havde sidste år 50 års jubilæum – din garanti for kvalitet – vi har flere gange besøgt Img stageline både i Danmark og Tyskland.