Talerstole med lydanlæg
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Køb en Talerstole - Med komplet lydsystem

Skal du holde en tale er en talestol det oplagte valg. Ja ordet talestol er jo faktisk ret misvissende, da der naturligvis er tale om et møbel eller en skranke om man vil, hvor du kan ligge din tale. Men med en talerstol fremstår man mere troværdig og med en større gennemslagskraft. 

 

Indbygget højtaler og trådløs mikrofon

Vores talerstole har et komplet lydsystem indbygget, det vil sige at alle kan høre hvad der bliver sagt og dit budskab kommer tydeligt ud. Ikke nok med der er indbygget forstærker, højttaler og mikrofoner er der også mulighed for at have en trådløs mikrofon der giver en bevægelses frihed og mulighed for at lade de tilhørende få ordet ved at lade den trådløse mikrofon gå rundt.

 

Flot og transportabel design 

Vores talerstole har et meget præsentabelt look så du fremstår mest muligt seriøst.Derudover er vores talerstole meget transportable enten i form af at nemt kunne foldes sammen eller køres rundt via de indbyggede hjul, det kan du læse mere om under de enkelte talerstole.

 

230 volt eller batteri 

Der er mulighed for at drive talerstolene via batteri eller 230 volt og at alt udstyr er naturligvis koblet sammen så din talerstol alt er klar til brug når behovet opstår. Der er også mulighed for tilslutte ekstern lydanlæg hvis der skal tales i større lokaler lige som der er mulighed for at tilslutte ekstern lydkilder og afspille musik fra et anlæg eller tablet. Det kan også være en video der skal afspilles og du vil kunne afspille lyden via talerstolen.

 

Tysk kvalitet

Vi har arbejdet med lyd i mere end 25 år og naturligvis faguddannet ved hvad kvalitet betyder, derfor har vi nøje fundet frem til de bedste talestoler på markedet og fører det Tyske mærke Monacor som har produceret kvalitets elektronik og lydudstyr i mere end 50 år.

 

Lad os komme med på råd !

Vi vil rigtig gerne give dig et godt råd med på vejen når du skal vælge din talerstole, ring eller skriv og vi hjælper dig til den bedste løsning.