Audio pro
5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Audio pro

Audio Pro – Førende indenfor Trådløse Højtaler.

 

Audio Pro har siden 1978 designet og produceret højtaler, lyden og funktionalitet har altid været i højsædet. I 1978 udviklede og producerede Audio Pro deres første cult højtaler som med den gangs lille størrelse, nemlig kun 14 liter, samtidig havde den indbygget forstærker med ACE bas forstærker som var for an tiden.

Siden den gang er det gået slag i slag for Audio Pro og i dag er de førende med deres mest populære Højttaler Addon C10 og C5 som også på mange måder er foran sin tid. De udmærker sig ved at du kan streame og styre hele herligheden fra din mobil eller tablet.

Audio Pro addon C5 er også blevet udnævnt til product of the year i 2017 af What HiFi .

Multirums lyd med Audio pro

Audio multirums lyd

De har ikke kun bluetooth men også Wi-fi, airplay og spotify connect. Audio Pro har designet deres egen meget brugervenlige App hvor du også har mulighed for at udvide med multirums lyd, du kan endda kombinere det sammen med iEast

 

Addon T3 kendetegnes ved at være med bluetooth og den har indbygget batteri så du nemt kan tage den med dig. Den fås også i flere flotte farve.

Du kan læse mere på Audio Pro’s hjemmeside  

Lille Højtaler med stor lyd

Audio Pro har altid sat lyden først og du vil bestemt bliver imponeret over hvor lyd du får. Selv om deres højtaler har en praktisk størrelse er det stadig lykkedes dem at få en fyldig basgengivelse.