iEAST
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

iEAST - Lyd via Wi-FI

 

 

 
 

 

Drømmer du om Spotify trådløst i hele huset?

Det er blevet populært som aldrig før at benytte smartphone og tablets som musik afspiller, men den gode lyd kræver eksterne højttalere, som kan modtage musikken fra Spotify, Deezer, YouTube, iTunes, din yndlings radiostation, dit musik kartotek på mobilen eller den helt særlige musik App som du bare ikke kan undvære. Alt den musik vil du selvfølgelig også gerne opleve i både stuen, køkkenet, badeværelset og ethvert andet rum i dit hjem. Individuel musik i hvert rum, den samme musik i flere rum eller måske i hele huset på en gang. Det er dig der bestemmer og du tager kontrollen med din smartphone !

Alt dette er muligt med iEAST produkterne, som kan kombinere alverdens musik kilder og Apps med alverdens højttalere og dit eksisterende HiFi setup, eller du kan vælge den helt simple løsning med komplette WiFi højttalere hvor hele herligheden er integreret.

 

  

 

Afspil musik med din smartphone og tablet via iEast Play App'en, AirPlay, Bluetooth og DLNA

(Det fremgår af de enkelte enheder hvilke teknologier der understøttes)

 

   

 

- fra PC og Mac via iTunes...

(eller download Nox og installer iEast Play App'en på din Windows PC)

 

 

- i alle rum...

 

 

iEast er markedets mest komplette multirums system

 

 

 

Setup af iEAST

 

Hvordan kommer du igang?

 
 

Forbind til dit netværk.

Connect your cellphone to your home network.

 
 
 

Download app'en

Download iEAST Play App from Apple Store or Play Store.

available in store: App Store Google Play Store

 
 
 
 

Tast dit password til dit netværk

Enter the password of your home router.

 
 
 
 

Tryk WPS knappen på din nye iEAST enhed

Press WPS button on the device and go to “next” step after you hear the voice guide .

 
 
 
 

Start App'en - spil musik hvor du har lyst 

After setup,play the music you want from Android App or iOS App with your cellphone,Tablet or PC 

Der er en stor interesse for såkaldt multirumslyd, som sikrer, at du via en app på telefonen kan høre radio i køkkenet, mens partneren kan høre sin yndlingsmusik i stuen, og børnene kan høre deres pop på børneværelset. Med ny teknologi kommer der nye muligheder, og med en række af nyere Wi-Fi-produkter kan du overalt i hjemmet høre dit yndlingsmusik og styre det hele fra din mobil.

Med ny teknologi kommer der nye muligheder, og med en række af nyere Wi-Fi-produkter kan du overalt i hjemmet høre din yndlingsmusik og styre det hele fra din mobil.

Du vælger selv, om det skal være Spotify, radio eller noget helt tredje. Gennem appen styrer du, hvad der skal spilles hvor, og hvor højt det skal spilles i det enkelte rum.

Du er altså ikke afhængig af, at du skal have en afspilningsenhed i hvert rum for at få musik. Har du bare en højttaler i rummet, der kan forbindes til appen, styrer du selv musikken i de enkelte rum.

Individuelle højttalerløsninger

Vi danskere elsker, når det er nemt og billigt, og derfor vælger vi ofte den hurtige mellemvejsløsning. Men den er ifølge Bent og Kent, der står for forretningens daglige virke,  ikke tilstrækkelig på den lange bane.

Det har i mange år været populært med små plastikhøjttalere, som hurtigt kunne sættes op, men BeKent får løbende flere og flere henvendelser på deres skræddersyede højttalerløsninger sammensat af professionelle fagfolk fra lydbranchen.

Bent og Kent instruerer dig som kunde i at bygge dine egne højttalere, og det sikrer en lydenhed, der passer netop til dit hjem og dine musiske og praktiske krav.

Bliv guidet til din multirums lyd løsning

Du har altså mulighed for enten få hjælp til at bygge dine egne højttalere eller at købe allerede populære modeller, der er klar til at blive taget i brug med det samme.

BeKent vil gerne sikre kvalitetsbetonede løsninger til det unikke hjem gennem et personligt forløb, hvor du som kunde bliver guidet hele vejen.