MiniDSP
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Konceptet bag MiniDSP – avancerede muligheder med til hi-fi folk!

Det helt grundlæggende koncept bag MiniDSP er, at gøre det nemmere at bruge digitale signalprocessorer (DSP) til lydfiltreringsprogrammer og rumkorrektionen, hvor kunderne får drømmelyden i forbindelse med deres lydinstallationer og lydprojekter.

Gennem mange år har MiniDSP revolutioneret og imponeret markedet for digitale delefiltre og EQ, og for slet ikke at tale om den populære UMIK-1 USB-mikrofon. I korte træk er MiniDSP’ mål, at tilbyde avancerede og digitale signalbehandling til hi-fi entusiaster i en format som ikke kun er tilgængelig og brugervenlig, men også til prisklasser, hvor alle kan være med.

Bredt udvalg af MiniDSP produkter – forbedre dit audiosystem med DSP!

For at bedst forstå og få indblik i MiniDSP, så skal man kigge på deres brede sortiement af produkter, som bliver opdelt i en række kategorier. Først og fremmest, skal der slet ikke være nogen tvivl omkring, at MiniDSP er kendt for at være leveringsdygtige, når det kommer til del-komponenter inden for audioverdenen. Derfor står du og skal til at bygge dit eget audio produkt, så er MiniDSP det rette valg.

Udover del-komponenterne, fokuserer MiniDSP også på deres ”MiniDSP-in-a-box” produkter, som er færdige og klar til brug løsninger som for eksempel MiniDSP 2x4HD og DAC , MiniDSP-24 2x4 rev.b.  Kigger man overordnet på deres produkter, så er kendetegnet og fællestræk for alle produkterne, at de er nemme og lige til at komme i gang med. Her skal du enten bruge en PC eller Mac, en MiniDSP UMIK-1 USB målemikrofon, som er helt perfekt i forbindelse med rumkorrigering og højttaler selvbyg. Mikrofonen optager med lav støj og god præcision som du bestemt kan regne med.

Korrigeringen kan du enten udføre automatisk, ved at lade måleprogram Room EQ Wizard forslå dig en korrektion og overføre den til MiniDSP boksen, eller ved at du selv manuelt sætter de enkelte korrektioner op. Hvilke konkrete muligheder du får til rådighed fra softwaren, styres af de utallige plug-ins som du kan tilkøbe dig. Boksløsninger kommer med forskellige konfigurationer med analoge og/eller digitale indgange.

MiniDSP produktmodeller med Dirac Live

I MiniDSP udvalget får du også en række MiniDSP produktmodeller med Dirac Live rumkorrigering. Dette åbner en del brugervenlige, men også avancerede muligheder når du skal tilpasse lyden til den fortrukne target-kurve. Fordelen er, at rumkorrigeringen ikke kun tilpasser sig frekvensgangen, men samtidig sørger for at korrigere for tidsmæssige forskydninger i lyden. Dirac Live kan du finde i både stereo- og surround-udgaver.

Med BeKent får du den rigtige løsning!

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, når det kommer til forskellige løsninger af MiniDSP, hvor vi altid sørger for at du får den løsning, som matcher dine behov.

 

Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42 med spørgsmål, hvor vi står klar til at hjælpe dig!