Røgmaskine og røgvæske
Røgmaskiner og hazer

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

 

 

Vælg den rigtige røgmaskine.

 

Der 4 niveauer af røgmaskiner, de giver mening hver i sær i forhold til hinanden, og det drejer sig blot om hvor meget du skal bruge. Der er stor forskel i mellem dækningen imellem de forskellige modeler, men også det funktionelle i form af intensitet kontrol og aftagelig tank på de større modeller, top modellen kan styres af DMX og kan dermed være styret af software til at et stort sceneshow.

Hertil har vi en Hazer i vores sortiment, den er specialiseret til at assistere lyseffekter til at havde mere kontrast i luften, ved at lave en fin tåge som kan hænge i luften længe

 

Hvordan virker en røgmaskine ?

røgmaskine opbygning

En røgmaskine består af en tank til røgvæske, et varmelegeme, pumpe, styring og en dyse. Røgmaskinen varme væsken op som bliver til en damp som pumpes ud gennem dysen og fylder rummet med røg.

Du kan styre mængden af røg via fjernbetjeningen eller ved de større modeller igennem DMX - Læs vores artikel om DMX styring

HAZER - En let tåge.

Forskellen mellem en røg maskine og en hazer er at hazer bruges til at frembringe et lettere og tyndere tåge der ofte bruges til at fremhæve lyseffekter. Den giver altså partikler i luften der gør det meget nemmere at se de flotte lyseffekter. 

 

Vælg den rigtige røgvæske

Vi fører 2 slags røgvæsker og den store forskel på disse røgvæsker er længden de er i lokalet. Begge typer er skånsommer overfor lokalet og røgmaskinens pumpe system og stopper den naturligvis ikke til.

 

Dufte til røgmaskine

Med duft til din røgmaskine får du en sjovere og mere behagelig duft af røgen. Duft væsken tilkøbes og blandes i røgvæsken. Der findes flere duft varianter her over. 

 

Brug af røgmaskiner der hjemme.

Du kan roligt bruge din røgmaskine der hjemme, røgvæsken frembringer en helt uskadelig røg, dog skal man være opmærksom på at flok med lunge sygdomme kan have svært ved den tætte røg.  

 

Solide mærker - Tysk kvalitet !

  Vores røgmaskiner er i højeste kvalitet, vi fører røgmaskiner i mærket img stageline som har til huse i Bremen i Tyskland, det sikre dig det bedste produkt. Har du spørgsmål vedr vores røgmaskine eller røgvæske er du som altid velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefonen.