Januar udsalg Højtaler

MD-370 Hovedtelefon

MD-370 Hovedtelefon  • Stereo hovedtelefon

  • Smart og let design

  • Fortrinlig lydgengivelse

  • 1,2 mtr kabel og 3,5 mm mini jack

  • Vægt kun 105 gram

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 DKK

Tilbud 179,10 DKK

Monacor

Gratis fragt ved køb over 800 kr, derunder kun 29 kr i fragt

Hurtig levering levering - 1-2 dages levering !

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

mobile pay

Beskrivelse
Detaljer

MD-370 Hovedtelefon

 

Hovedtelefonen fra Monacor er en revolution i personlig lyd der giver dig frihed. Forestil dig at nyde præcis den musik du bedst kan lide i et lydtryk der kan få de fleste nat klubber til at blegne, for blot et par hundred kroner? Vil du blive ligeså overrasket hvis jeg fortalte dig at dine naboer aldrig vil klage over larmen, så vidt som personen i rummet ved siden af. Med hovedtelefonen fra Monacor er dette ikke bare en mulighed du kan være heldig at falde over, det er en garanti vi kan stille hver eneste gang.

 

Hovedtelefonen MD-370 fra Monacor har ikke bare 1 men 2 højtalere, til at kreere det populære og fantastiske lydbillede at stereo kan frembringe. Den er udført i nutidens hvide trend, som giver en følelse af fremtid og renlighed. Den friske grønne farve med Monacors logo på siderne, bryder det hvide på en ung og radikal måde, der viser at du er med på hvad der rør sig og tidens tand.

 

Mekanisk er de 2 højtalere forbundet med en justerbar bøjle således højtalerne holdes perfekt direkte på ørene, hvortil højtalernes sider er isoleret således de virker som pakning omkring ørene og dermed kan projektere al lyden produceret fra højtalerne direkte til dine øregange det såkaldte "closed system", og hermed lokalisere al energien uden forplantning i store områder der kan give klager fra omkring boende, alt dette kan hvis ikke forebygget i tide lede til et liv i kriminalitet. Denne mekaniske position gør også at du ikke skal holde højtalerne, og giver dermed mulighed for at lave andre ting med dine nu frie hænder. Udover at bøjlen imellem de 2 højtalere er justerbar, er hver højtaler gaffel monteret så højtaleren kan dreje på en horisontal akse, for øget personlig komfort og stabilitet.

 

Isoleringen omkring ørene kaldes for ørepuderne, og de er udført som navnet antyder som puder og derfor sidder behageligt og varmt, dermed kan hovedtelefonen MD-370 fra Monacor være fantastisk imod frysende ører, såvel som værende lydens Nirvana.

 

Magnet systemet i hovedtelefonen MD-370 er udført i neodymium, en meget kraftig om samtidig let magnet, som giver øget komfort igennem en lavere vægt af Hovedtelefonen fra Monacor.

 

Ledningen med højre og venstre kanalen er delt op gående hver for sig til hver højtaler for mere direkte og ens længde af ledning for at sikre mest tidsmæssig præcision i lyden.

 

Hovedtelefonen MD-370 fra Monacor er multikompatible igennem dens 3,5mm mini jack-stick, som du finder i alt fra bærbar computer, walkman, discman, Ipod, smartphone, stort set alt der kan afgive lyd idag. Med en impedans på 32 ohm har du intet problem med at drive hovedtelefonen fra Monacor, med hvilken som helst afspiller af de ovenstående transportable medier.

 

Lydmæssigt er det en transparent og åben lyd, med kraftfuld bas gengivelse.

 

Musik bør opleves med Hovedtelefonen MD-370 fra Monacor!

 

 

Headphones  
Driver neodymium
System Ø 38 mm, dynamic
Frequency range 15-20,000 Hz
Impedance 32 Ω
Max. input power 100 mW
Sensitivity 98 dB/1 mW
Cable 1.2 m
Plug 3.5 mm plug
Adapter -
Weight w/o cable 105 g


Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 221100
Brand Monacor

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...