Grænse flademikrofon
7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Grænseflademikrofon

Kvalitets Grænseflade mikrofoner

I Denne kategori finder du vores kvalitets mikrofoner der egner sig specielt godt til at blive placeret på en hård overflade som et bord. De anvendes typisk i mødelokaler, retssale og konferencerum, de er afstemt til at gengive frekvenser i tale området. Du vil derfor kunne høre stemmer krystal klart.

  • Optimeret til talegengivelse

  • God taleforståelse

  • Til at ligge på et bord, podie eller lignende

  • Flot design

 

Phantompower til min Grænseflademikrofon

De fleste grænseflade mikrofoner er af typen Electret som kræver en phantom power forsyning, lidt populært sagt kan man sige at det er nødvendigt for at opnå det ønskede fælsomhed. Du kan enten købe en løs phantompower forsyning som EMA-3  men rigtig mange mixere eller forstærker med mikrofon indgang har faktisk indbygget en phantom power. Vi har faktisk også grænseflade mikrofoner med indbygget phantom power i form af et batteri, det vil være det mest oplagte valg hvis den skal tilsluttes f.eks en PC.

 

Hvilket optagemønster skal jeg vælge til min grænseflade mikrofon.

 Der findes flere typer af optage mønster, man kan populært sagt sige at skal du optage lyd fra et helt lokale bør du vælge et Omnidirectionel optagemønster, vil du have en grænseflade mikrofon der "kun" opfanger lyden fra en retning / en person skal du vælge et Cardioid optagemønster. Du kan læse mere om dette emne i vores artikel - valg af mikrofon

 

Anerkendte mærker

Vores grænseflade mikrofoner kommer fra firmaet Img stage line som er kendt for at have produceret disse produkter i over 50 år.

 

Lad os komme med et godt råd

Vi har 25 års erfaring i lyd og er uddannet indenfor området og hjælper dig gerne til valget af den bedst mikrofon for dit brug.