Knaphuls mikrofoner
11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Knaphuls mikrofoner - De mange muligheder

Du har rigtig mange valg muligheder når du skal vælge knaphuls mikrofon og du kan med fordel stille dig selv nogle opklarende spørgsmål, Skal den bruges indendørs eller udendørs, skal du bevæge dig meget rundt ? - ja så er det faktisk bedre med en headset mirkofon. Har jeg brug for den skal være trådløs eller hvor lang ledning skal der være ? Ja spørgsmålene til valg af den rigtige knaphuls mikrofon. 

 

Valg af optagemønster på din knaphuls Mikroofon

 Når du skal vælge knaphuls mikrofon er der flere ting at tage højde for. Den første er at den skal have et omnidirektionel optage mønster, det er vigtig da en knaphuls mikrofon ikke sidder direkte udfra munden. Men det har de flest knaphulsmikrofoner heldigvis ogsåDer kan være specifikke situationer hvor der ønskes et  optage mønster af typen Cardioid som vil kræve en mere præcis placering af knaphuls mikrofonen.

Dynamisk eller elektret knaphuls mikrofon ?

Dernæst er det vigtig at vide de fleste kanphulsmikfoner er af typen elektret, og det er vigtig at vide at de kræver en ekstern strømforysning. Det betyder de ikke direkte kan bruges i feks en pc som er bygget til en Dynamisk mikrofon. Hvis du vil lave optagelser på din PC kan du enten købe en phantom power eller du kan vælge som ecm-3003 knaphulsmikrofon til pc som har indbygget batteri og kan derfor bruges direkte i en pc. Derudover er det også vigtig at vide en knaphulsmikrofon ikke egner sig til meget støj fyldte rum.

 

Trådløse knaphuls mikrofoner

Vi har en kategori med knaphuls mikrofoner til trådløse lommesender, dem finder du her. Lavalier mikrofoner til trådløse mikrofoner

  

Tag os med på råd !

Har du brug for hjælp til valg af knaphuls mikrofon skal du ikke tøve med at kontakte os.