Mikrofon vindhætte
2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Mikrofon vindhætte

Mikrofon vindhætte

Bruger du meget af din tid på udendørs optagelser i støjende omgivelser? Så er mikrofon vindhætte løsningen til dig, hvis du gerne vil opnå bedre lydkvalitet. Hele formål med at anvende vindhætte, er nemlig for at modvirke vindstøj og vejrtrækning. Derudover bruger man også vindhætte hvis man ønsker at reducere eller fjerne, i nogen grad, de kendte s-lyde og vil i et mindre omfang også modvirke P-lyde. I denne forbindelse vil et rigtig POP-filter dog have en bedre virkning.

 

Mange størrelser af vindhætter

Vi har et stort udvalg af vindhætter til mikrofoner, og hos kan du købe din mikrofonvindhætte med prisgaranti!

Skal du optage lyd udendørs er en vindhætte nødvendig. Du kan nemt og hurtigt finde mål, farve og form under hver enkelt produkt, vi har en vindhætte til din mikrofon i de fleste størrelser. Vi har et kæmpe udvalg og måden du kan se om en vindhætte passer er ved at mål diameter og længden, disse mål har vi opgivet på alle vores vindhætter til mikrofoner.  Generelt finder du hos vindhætter til blandt andet følgende mikrofon typer

 

Håndholdte mikrofoner

Knaphuls mikrofoner

Retningsbestemte mikrofoner

 

Derudover har du mulighed for at finde vindhætter i flere farver der udover at give et frisk pust og kan hjælpe dig med at kende forskel på flere mikrofoner på din mixer. Ws-5 er i fem flotte farver.

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi arbejder sammen med store europæiske leverandør som sikre dig den bedste pris og med vores 25 års erfaring med lyd og elektronik er du også i trygge hænder med kvaliteten. Hos BeKent står vi altid klar til at finde den bedste løsning til din mikrofon vindhætte. Derfor, er du på jagt efter ny mikrofon vindhætte og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.