Mikrofon vindhætte
1 til 16 ud af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 ud af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vindhætte til Mikrofoner

Vi har et stort udvalg af vindhætter til mikrofoner, her kan du købe din mikrofonvindhætte med prisgaranti!  Skal du optage lyd udendørs er en vindhætte nødvendigt, du finder mål, farve og form under hver enkelt produkt, vi har en vindhætte til din mikrofon i de fleste størrelser, har du brug for et tip til valg af den rigtige vindhætte, kan du som altid kontakte os på telefon, mail eller vores chat.

 

Mange størrelser af vindhætter

Vi har et kæmpe udvalg og måden du kan se om en vindhætte passer er ved at mål diameter og længden, disse mål har vi opgivet på alle vores vindhætter til mikrofoner.  Generelt finder du hos vindhætter til følgende mikrofon typer

  • Håndholdte mikrofoner
  • Knaphuls mikrofoner
  • Video mikrofoner
  • Retnings bestemte mikrofoner

 

Derudover har du mulighed for at finde vindhætter i flere farver der udover at give et frisk pust og kan hjælpe dig med at kende forskel på flere mikrofoner på din mixer. Ws-5 er i fem flotte farver.

 

Hvad gør en vindhætte på en mikrofon ?

Oftes anvende man som navntet næsten fortæller en vindhætte til at modvirke vindstøj, men en vindhætte fjerner også i nogen grad de kendte s-lyde og vil i et mindre omfang også modvirke P-lyde, her vil et rigtig POP-filter dog have en bedre virkning.

 

Køb vindhætter online til de bedste priser.

Vi arbejder sammen med store europæiske leverandør som sikre dig den bedste pris og med vores 25 års erfaring med lyd og elektronik er du også i trygge hænder med kvaliteten.