Instrument mikrofoner
5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Instrument mikrofoner

 

Forskellige krav til instrument mikrofoner

Mikrofon markedet er stort, hvor der findes utrolig mange forskellige mikrofontyper – og det er ikke en undtagelse når det kommer til instrument mikrofoner. Der er nemlig forskel på hvilken instrument mikrofon man skal vælge, alt afhængigt af hvilket instrument der er tale om. Hvis man skal udpege en fælles ting for alle instrument mikrofoner, så er det at både skal være solide og stærke nok til pick-up af levende lyd. Generelt er størstedelen af instrument mikrofoner af type Elektret, som kræver at der er en phantom power forsyning, men enkelte er også dynamiske, igen, helt afhængig af hvilket instrument de skal bruges til.

 

Bredt udvalg af mikrofoner til de fleste instrument

Hos BeKent har vi et bredt udvalg af kvalitets instrument mikrofoner, hvor vi har mikrofoner til de fleste instrument typer som f.eks. til trommer, guitar og blæse instrumenter. For at få den bedste lydoplevelser, så spiller instrument mikrofoner en ret afgørende rolle. Instrument mikrofonen er naturligvis meget vigtig, fordi det stiller store krav til en præcis gengivelse af fra instrumenter. Det skal jo være lige så naturligt som at stå foran instrumentet. Vi har sammensat et nøje udvalg af instrument mikrofon så du er sikker på en ordentlig lydgengivelse af dit instrument.

For at skabe den bedste lydoplevelse, kan man også fra starten investere i en samlet kombination af instrument mikrofon og tilbehør. Et af detaljerne er selvfølgelig mikrofon stativer, hvor man har mulighed for at indstille mikrofonen i forhold til instrumentet. Vi har et bredt udvalg af mikrofon stativer, som matcher til forskellige behov og formål. Derudover kan du også kigge igennem vores sortiement af mikrofon tilbehør.

 

Skal vi hjælpe dig?

At finde den rette instrument mikrofon kan være udfordrende, da man skal tage højde for en række ting, som for eksempel det rigtige stik, lyd m.m. Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din instrument mikrofon. Derfor, er du på jagt efter ny instrument mikrofon og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.