Retningsbestemte mic.
5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Retningsbestemte mikrofoner, god til ?

Giver dig mulighed for at styre hvad du skal optage, eller fange med din mikrofon. Der er meget anvendeligt hvis du optager med video og lige præcis til den opgave kan vi anbefale ECM-600ST  men retningsbestemte mikrofoner er også gode til at hænge over et publikum i f.eks et tv studie eller til en håndboldkamp ved timeout for at nævne nogle eksempler. 

 

Skal du bruge en phantom power til din retningsbestemte mikrofon ?

Ja det skal du faktisk, da en retningsbestemt i god kvalitet altid vil være af typen elektret eller kondensator typen da de er de eneste mikrofontyper der er følsom nok. De kræver alle sammen en phantom power forsyning, men vores retningsbestemte mikrofoner har den indbygget via batteri så du ikke behøves at have ekstra udstyr, det er en meget praktisk løsnings, da en retningsbestemt mikrofon ofte er med på vejen til opgaver ude i marken.

 

De bedste mærker 

Vi fører de bedste mærker, såsom Img stageline og Monacor som i mere end 50 år har produceret kvalitets lyd udstyr. Vi har arbejdet med de produkter i mere end 25 år og kan bestemt stå inde for kvaliteten

 

Skal du have et god råd med på vejen ?

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige retningsbestemte mikrofon som passer til din opgave. Vi er naturligvis faguddannet.