Røde mikrofoner
1 til 21 ud af 74

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 21 ud af 74

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Røde mikrofoner

Røde Mikrofoner

RØDE Mikrofoner, grundlagt i 1967, er i dag en af verdenens førende mikrofonproducenter, og man kan købe deres produkter i 117 lande verden over. RØDE har revolutioneret måden at optage lyde på ved brug af præcis og højteknologiske produktionsmaskiner til deres mikrofoner, og give deres kunder en fantastisk lydoplevelse.

 

Ved at kombinere kvalitet, brugbarhed og avanceret teknologi gør, at virksomhedens produkter er førstevalg hos mange musikere, podcastere, oplægsholdere og film-beslutningstagere verden over. Og dette kan ikke komme som en overraskelse for nogen, da udvalget af RØDE produkter er helt imponerende. De tilbyder nemlig et bredt sortiement af mikrofoner til scenen, studie og når man er på farten.

 

Kvalitet er et af deres nøgleord, og mikrofonerne producers ved hjælp af avanceret teknologi som giver produkterne en fantastisk lydoplevelse. Virksomheden står inden for deres produkter, hvorfor de også tilbyder 5-10 år garanti på alle deres produkter. Det eneste som kræves af dig er, at du registrerer dit produkt på deres hjemmeside.

 

Udvalget af Røde mikrofoner – avanceret teknologi og kvalitet

Uanset hvad du gerne vil kaste dig ud i, så kan du vælge blandt mange forskellige RØDE produkter. Sortimentet spænder alt fra mikrofoner studie-, live- og videooptrædener til NT-mikrofoner og smartphone mikrofoner.

 

Her hos BeKent kan du blandt andet finde de populære modeller inden for mikrofon til mobil, studie mikrofoner, video mikrofoner, live mikrofoner, trådløse mikrofoner og tilbehør. RØDE Mikrofoner er anerkendt i audio branchen for deres topkvalitet, som de leverer hver gang. Her får du også produkter, som sikrer dig lækre og krystalklare lydoptagelser i alle situationer. Ligegyldigt om du søger en dynamiske mikrofon, en kondensator mikrofon eller den bedste mikrofon til din podcast streaming, så kan du trygt vælge her hos BeKent.

 

Røde Mikrofoner kompatible med iOS produkter

RØDE sørger hele tiden for at udvikle produkter og tilbehør, som dækker behov hos deres kunder ved at følge med i den teknologiske udvikling. Ser vi på de nyeste RØDE Mikrofoner så er de blandt andet kompatible med iOS produkter. Et godt eksempel på dette er IXY stereo mikrofon til Iphone og Ipad. Mikrofonen giver dig ikke kun direkte lyd til din smartphone eller tablet, men også en præcis, rig og jævn lyd. Blandt IXY mikrofoner er Røde iXY stereo kondensatormikrofon til iPad & iPhone .

 

Søger du måske den bedste broadcast lydkvalitet, så skal du satse på Red SmartLav, som er en lavalier mikrofon.

Udover at være kompatibel med iOS produkter, så er den brugervenlig, diskret og professionel knaphulsmikrofon, som giver dig høj kvalitet og ikke kan ses.

 

Røde tilbehør

Når det kommer til udvalget af RØDE tilbehør, så bliver du næppe skuffet. Der er ingen tvivl om at du er sikret mikrofon tilbehør til dit behov, uanset om du er på farten eller skal bruge mikrofonen i et studie. I deres brede

sortiement af RØDE mikrofoner tilbehør finder du f.eks. shock mount, vindhætte og vindpels eller boompols, der hjælper dig med at få det optimale ud af din mikrofon.

 

Røde shock mount

Søger du tilbehør som skal beskytte mikrofonen mod eksterne fysiske faktorer som kan skabe uønskede vibrationer – så er RØDE shock mount svaret. Her får du unikke monteringsmuligheder som sikrer, at din mikrofon er balanceret og i visse tilfælde også støjisoleret. Alt afhængigt af behovet kan du vælge mellem forskellige RØDE shock mounts som vil gøre det nemmere for dig at optage den perfekte lyd i enhver situation.

 

RØDE vindhætte og vindpels

Laver du mange lydoptagelser ude i feltet, så er vindhætte og vindpels nok en god investering. De minimerer støj fra vind, vejtrækning og p-lyde. Ligeledes er vindhætte gode at bruge til udendørs lydoptagelser, da den forhindrer at vindstøjen kommer ind i din mikrofons pick-up områder og ikke forringer lydkvaliteten. Alt afhængigt hvad dit behov er, kan du vælge mellem RØDE vindhætte og vindpels, som lever op til funktionelle egenskaber hvor du samtidig får et æstetiske design med.

 

RØDE boompols

Måske er RØDE boompols hvad du søger for at udføre din lydoptagelser? Bearbejdet af høj kvalitet og i letvægtsaluminium, giver boompole dig muligheden for at montere din mikrofon sikkert og drejer den i forskellige retninger, der gør det super nemt for dig at ændre position for at følge din lydkilde.

 

Med BeKent får du den rigtige løsning!

RØDE Mikrofoner er et af de mest kendte og anerkendte mikrofon mærker der findes i verden, hvorfor vi har altid hurtig levering af dine RØDE produkter. Hos BeKent er vi faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen til dit valg af RØDE produkter.

Ligegyldigt hvilken løsning du søger til dit næste projekt, står vi altid klar med vores ekspertise og sørger for at du får den løsning, som matcher dine behov. Vi fører et komplet sortiment af RØDE produkter og står til din rådighed ved spørgsmål både på telefon 42 90 50 42 eller mail  kontakt@bekent.dk.