Svanehals mikrofoner
10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Svanehals mikrofon

Svanehals mikrofon perfekt til beskeder 

Svanehals mikrofon er skabt til at give meddelser, Svanehals mikrofoner bliver ofte monteret direkte på en mixer via et XLR stik. De kan også monteres direkte på et bord eller et rack og bruges oftes til beskeder udover lydanlægget.

 

Stor fleksibilitet med svanehals mikrofoner

Svanehals mikrofoner giver en stor grad af frihed da den kan bevæges og drejes i  alle retninger. Derfor er de nemme at justere til de forskelliger bruger af mikrofonen. En anden fordel med svanehals mikrofonen er at den er fast monteret og derved står man ikke og leder efter mikrofonen når man har brug for at give en besked. Der er også mulighed for at købe en bordholder til din svanehals mikrofon så som DMS-1

 

Forskellige typer af svanehals mikrofoner

Der findes mange forskellige længder af svanehals mikrofoner, men det er bestemt ikke den eneste beslutning der skal træffes inden du købe en. Der finder grundlæggende 2 typer af svanehals mikrofoner, en der kræver phantom power (elektret) og en der ikke gør nemlig den dynamisk mikrofon, valget bør som regel træffes udfra hvad system du har og om du har en installation der har phantom power.

 

De bedste brands

Vi har nøje valgt de bedste mærker til dig, der er ikke noget værre end udstyr der driller, derfor har vi valgt at forhandle anerkendte mærker såsom Img stageline og Monacor, de har til huse i Tyskland og har produceret kvalitets lydudstyr i mere end 50 år. - Din garanti for god kvalitet !