KatagorierTrådløse mikrofoner
1 til 16 ud af 139

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 16 ud af 139

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Hvad er trådløse mikrofoner 

Når du skal bruge trådløse mikrofoner kan du enten vælge et komplet sæt eller sammen sætte det af løs dele, det dog det samme der skal bruges. Når folk vælger at sammen sætte deres egen system er det ofte fordi der er tale om en større løsning der indeholder mange mikrofon og måske flere typer der kan skifte imellem. Vi har også komplette sæt du kan finde her: Trådløse mikrofonsæt 

Et sæt består først og fremmest af en modtager, altså en boks med antenne og en modtager del, det er også fra denne boks du tilslutte systemet til dit lydanlæg. Derudover skal du selvsagt have en mikrofon og der findes typisk 3 typer, en håndholdt mikrofon, headset mikrofon eller en knaphuls mikrofon. Valget her i mellem afhænger meget af formålet, lad os kort ridse op, hvad et godt valg kan være:

Den håndholdt mikrofon

Den løsning vælges ofte når der er flere der skal tale, og man gerne vil lade mikrofonen gå på omgang. Det kan også være en rigtig god løsning hvis man hurtigt skal have gang i en mikrofon. Ved headset og knaphuls mikrofoner er der lidt forbedrelse. 

Headset mikrofon. 

Det er ofte en god løsning til scenen og brug til lektioner. Alle steder hvor man har brug for at have hænderne fri til andre formål. Den sidder bedre en knaphuls mikrofon og er derfor første valg hvis det er til dans og sang. 

Knaphuls mikrofonen

Det er en mere diskret løsning end headset mikrofonen og den håndholdte mikrofon, men ulempen er den ikke er så velegenet til dans og sang da der ofte er for meget bevægelse, men går du stille rundt på en scene eller i et studiet vil det være et godt valg. 

Den sidste del der er nødvendigt til et system er en sender der passer til modtageren, i den håndholdte mikrofon er det som oftest indbygget hvor den til knaphuls og headset mikrofon er tilbehør i form af en lommesender. I begge tilfælde benytter senderen batterier hvor modtageren typisk er tilkoblet 230 volt.

Valg af trådløs mikrofon

Her finder du vores udvalg af trådløse mikrofoner. Vi har stor erfaring i at hjælpe med finde løsninger indenfor mikrofoner til Haller, scene, eller andre løsninger. Vi fører de bedste på markedet fra Tyske Img stageline.

Valg af Frekvens til dine trådløse mikrofoner

valg af frekvenser til trådløse mikrofoner

 

Der kom i 2013 nye frekvenser til trådløse mikrofoner, de er fast sat i EU og du kan læse mere om de forskellige frekvenser til trådløse mikrofoner hos erhversstyrelsen. Vi har trådløse mikrofon systemer der kan bruges uden licens men fører også systemer der kræver licens.

Hvad frekvens skal du vælge ?

En af de første ting du skal overveje er om du skal bruge en mikrofon eller måske 10-15 trådløse headset til scenen. 

De mest populære frekvenser er :

470 -790 I dette bånd bør du vælge 470-694 Mhz da frekvenser der over, overvejes anvendt til andre formål. 

823-831 og 863 -865 MHz er blandt de mest populære og et rigtig godt valg hvis du skal bruge 1-4 mikrofoner.

2400-2483 Mhz er meget anvendte frekvenser da de også bruges til Wi-Fi, er fremtids sikret - Kan lokalt være overbelast, dog sjældent  !

Valg af sendestyrke, normal er 10 mWatt den normale sendestyrke, i enkelte tilfælde er 50mWatt tilladt, under alle vores trådløse mikrofoner kan du læse om de kræver tilladelse.

Vi har nøje valgt de bedste systemer og har 25 års erfaring, det sikre dig en god kvalitet og alle krav overholdes.

 

Du finder er herunder:

 

 • Trådløse mikrofonsæt
 • Håndholdte trådløse mikrofoner
 • Headset med og uden lommesender
 • Knaphuls mikrofoner
 • Tilbehør

De bedste mærker !

Der findes rigtig mange mærker indenfor trådløse mikrofoner, og valget kan se svært ud, vi har stor erfaringen indenfor området og har nøjet valgt de bedste mærker til, mærker vi kan være bekendte....

 

Hvad får du så når du vælge vores mikrofoner ?

Du undgår problemer med støj, blandet støj som billigere mærker naturligvis må slås med, da det kræver meget avanceret sende om modtager teknik at undgå skrat og pive lyde. Derudover er du sikker på at få en mikrofon der gengiver et naturligt og varmt stemme gengivelse. Vores trådløse mikrofoner anvendes på scener verden over og mange kendte musiker elsker du for den gode lyd. 

 

 Vi har stor erfaring i trådløsemikrofoner og sammensætter også gerne en større løsning til dig, det kan være til teater og andre scene opgaver, vi er uddannet indenfor området og er klar til at hjælpe dig til den bedste løsning. 

Tøv ikke med at kontakt os på mail, telefon eller chatten hvis du har spørgsmål.