Bekent Emærket webshop med højtaler og lyd udstyr

Multirums lydpakke Wifi og indbygning - 2 zoner, 4 højttaler

Multirums lyd pakke - stream via wi-fi

Lagerstatus: På lager 1-2 dages levering

5.849,22 DKK

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Gratis fragt ved køb over 399 kr, derunder kun 39 kr i fragt

Dag til Dag levering - Bestil inden kl 13.00 ved lagervarer. 

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Køb dine højtaler med kort eller EANKøb med kort Betalt med mobile pay på dit næste højtaler køb

4 x Rund Hi-Fi indbygnings højtaler med 6,5 " bas 2 vejs 8 ohm - SPE-62HQ   +3.012,44 DKK
2 x Arylic A50 trådløs forstærker til multirumslyd   +2.836,78 DKK

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Multirums lyd pakke - stream via wi-fi

Komplet pakketilbud, du får med dette system mulighed for at streame i Hi-fi kvalitet over wi-fi og styr det hele fra Mobilen eller din tablet. Du får 2 zoner og 4 højttaler, og alt styres nemt fra en app. 

 

Drømmer du om et diskret og vellydende anlæg, har vi sammen sat den perfekte kombination til dig. Du får 4 diskrete og meget velspillende indbygningshøjttaler. Dertil 2 digitale streamings forstærkere med, de er yderste effektiv. Det hele styres fra din mobil eller tablet.

 

Du får i denne pakke:

4 stk SPE-62HQ High-End Indbygnings højttaler

(Bemærk videoen er om SPE-82HQ som er modellen større)

Vi har i denne pakke naturligvis valgt SPE-62HQ som er en meget velspillende indbygningshøjttaler, den er 2 vejs med en rigtig domediskant, som giver en klar og ren lydgengivelse. 

Bassen er en 6 ½” bas som giver en god, fyldig og dyb bas gengivelse. Derudover er højttaler forsynet med et rigtig delefilter der sikre den hele spiller perfekt sammen.

Den har et ”edgeless” højttalergitter som gør højttaler næsten helt usynlig i dit loft. Der går helt ud til kanten.

 

Se vores komplette udvalg af indbygnings højttaler her

 

Arylic A50 forstærker med Wi-fi streamer

Denne forstærker er en vellydende og feature stærk løsning til specielt multirumslyd, men kan bestemt bruges enkeltvis, hvor du kan nyde blandt andet dens evne til at streame musik fra Spotify, Itunes, Airplay, Tidal, Deezer, Internet radio.

Både wifi og kablet netværk

Ved multirums løsninger kan mængden af data blive en last på wi-fi, og derfor er det rekommanderet at bruge kablet netværk som Arylic A50 naturligvis kan forbindes med via et ganske almindeligt RJ45 stik som i en router eller netswitch.

Udgangseffekten

Trods dens kompakte størrelse har du 2x 50 watt vedvarede ved 4 ohms belastning og 2x 30 watt ved 8 ohms belastning.

Ved at kunne klare 4 ohms belastning kan du roligt koble 2 indbygningshøjttalere på hver udgang hvis de er på 8 ohm som de fleste af dem er. Således du i alt har 4 højttaler forbundet.

 

 

Bas og diskant justering

I forbindelse med indbygningslyd er det som regel nødvendigt at give et basløft for at give en varm og fyldig lyd. Derfor har Arylic A50 mulighed for at justere bas og diskant igennem den medfølgende fjernbetjening, samt en mulighed for bruge nogle præinstalleret DSP modes der giver lyden en signatur tiltænkt forskellige typer musik, her Pop, Rock, Jazz og klassisk musik

Signal udgang

Udvidelsesmulighederne er rigtig gode i det den har line out. Denne udgang kan levere signal til en aktiv subwoofer eller en forstærker mere, som jo kunne være større hvis interessen var at kunne levere et større lydtryk i f.eks. et køkken-alrum.

Signal indgang

Med signal indgangen kan du forbinde f.eks. et fjernsyn direkte via en HDMI ARC konverter for at få volumen med igennem. Det kunne også være en ældre analog afspiller du gerne vil kunne spille fra ud igennem de indbyggede højttalere i loftet. Det der er også er super fint er at du kan dele den lyd med en eller flere andre Arylic A50 og spille synkront, og det kan du så længe det ikke er forbundet med billede som det vil være med fjernsynslyd. Her grundet den tid der skal til at synkronisere lyden via netværket digitalt, gør at der vil opstå en stor tidsforskel imellem lyd og billede og dermed kan det at dele lyden via netværket ikke bruges til fjernsynslyd.

Lyd med USB-nøgle

Du kan spille musik fra en USB-nøgle i rigtig fin kvalitet i alle de gængse almindelige fil formater MP3/AAC/AAC+/ALAC/APE/WAV . Det vil sige du kan lægge sange over på en USB-nøgle på din computer og herefter stikke den i USB-stikket bag på Arylic A50 og så afspille sangene via fjernbetjeningen eller appen, samt dele sangene hvis du har andre streamere eller flere Arylic A50 på dit wi-fi netværk.Læs mere: https://bekent.dk/arylic-a50-tradlos-forstaerker.html

 

Med dette multirums system kan du nemt styre det hele via Mobil telefonen eller din tablet. Den største fordel ved at streame via Wi-Fi, er at du slippe for de udfald der kan opleves ved bluetooth.

Da mobilen kun fungere som fjernbetjening behøves den heller ikke være i nærheden har af audiocasten, de skal bare være på samme netværk. Musikken forsætter endda selv om du kører til bageren med mobilen. 

Brug for et andet system ? 

Med vores 25 års erfaring er vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning, vi har et kæmpe udvalg af indbygnings højttaler og alt til din multi rums løsning, ring eller skriv idag. 

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer669001
eanNej

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...