BeKent - vi kæmper for en bedre lyd!

 

 

Dag til Dag Levering

Bestiller du inden kl 14.00 på en hverdag sender vi dine varer samme dig med Post Danmark og du vil modtage dem næste hverdag eller lørdag.

 

 

 

Gratis Fragt 

Bestiller du for mere end 800 kr sender vi fragtfrit, bestiller du for under 8300 kr tager vi kun 29 kr i fragt.

 

 

Sikker Betaling

Vi bruger Danske Nets / PBS til at modtage dine kortbetalinger, så din sikkerhed er i orden. Vi Modtager dankort og alle anerkendte kreditkort.

 

EAN Faktura

Offentlige virksomheder kan køb via EAN fakturingen, vælges under betaling, skriv Jeres EAN under købsnummer. 

 

 

 

25 år års erfaring.

BeKent er en udvikling af mange års erfaring med disse produkter. Det hele startede med salg af højtaler udstyr under navnet Bekent Audio tilbage i 1990. Siden blev det til car-fi shoppen som solgt car-fi i mange år. Den lange udvikling har idag, ført til en succesfuld webshop med teknisk rådgivning i særklasse, med faguddannet personale. Det er vigtig for os at du får den rigtige vare første gang, derfor er vi altid klar med et godt råd også selv om det bedste produkt ikke findes hos os.

 

 

Faguddannet personale.

Du fortjerner den bedste rådgivning. Vi sælger special teknisk elektronik som kræver stor teknisk viden, derfor vil vores Tekniske rådgiver:

Kent Larsen, Uddannnet automatik tekniker ved søværnet indenfor skibs elektronik, 25 års erfaringer som højtaler selvbygger og højtaler udvikler. Vil altid være klar med et godt råd omkring højtaler selvbyg og højtaler beregninger. Kent har bygget over 100 sæt højtaler, været DJ og har en lang erfaringen indenfor lyd.

 

Bent Olsen. Uddannet elektronik fagtekniker ved søværnet indenfor radar teknik, men har sammen med Kent igennem mange år bygget masser af højtaler, været overdommer ved DM i bilstereo (DASCA), stor erfaringen indenfor car-fi/Bilstereo

 

 

Mere end en webshop.

BeKent er mere end "bare" en webshop. Vi levere også komplette lydanlæg løsninger til firmaer, kontoer og butikker. Vi yder gerne konsulent bistand før, efter og under dit projekt.

 

 

 

Internationale samarbejds partner

 

Monacor

 

For at yde dig den bedste mulige service, samarbejde vi med store kendte levrandøre, som har mange års erfaring. Vi handlede første gang med Monacor Danmark A/S tilbage i 1990 og har været på besøg på både deres lager i Danmark og deres hovedkontor i Tyskland. Monacor havde sidste år 50 års jubilærum, din garanti for et godt produkt.

 

 

 

Ved spørgsmål, tvivl, fejl eller lignende står vi altid klar på mail, chat eller telefonen !

 

 

Venlig Hilsen

 

BeKent

Græsvangen 6

9300 Sæby

CVR Nr: 36 11 30 65

Tlf 42 90 50 42

Kontakt@BeKent.dk