Rom tønden- Højttaler byggesæt

Hele projektet kommer med alt hvad du skal bruge bortset fra tønden


31,5-20KHz frekvensgang


112dB SPL


Bluetooth V4.0 og AUX


Klasse D forstærker


8 timers spille tid


28mm silkedome


8” Kulfiber flettet bas


Inkludere 2x 12Volt 7ah Panasonic batterier

Lagerstatus: På lager - Bestil inden kl.14.00 og vi sender i dag !

4.650,00 DKK

Gratis fragt ved køb over 800 kr, derunder kun 29 kr i fragt

Dag til Dag levering - bestil inden kl 14.00 og vi sender idag !

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Beskrivelse
Detaljer

Så har Jesper gjort det igen og lavet et fedt højttaler projekt. Denne gang var den high-end rom producenten 1423, der havde taget kontakt til Jesper efter at havde set hans Jerry can bygget om til et festivals anlæg.

Denne gang var målet at lave lyd der tilsvarede den fine rom, og derfor er dette projekt designet til at være behageligt og nuaceret i lyden, og med en 40 liters egetræs tønde er der godt grundlag for en god basrespons, som rækker helt ned til 31,5Hz (f3) og derfor super lineært op til 20KHz, så virkelig en stor lyd med mange nuancer.

Diskanten som er udført i silke med neodymium magnet system, har ekstra stort membran areal, og derfor er i stand til at arbejde sammen med en 8” basenhed uden der kommer til at mangle mellemtone. Ved hjælp af dens neodymium motorsystem har den en virkelig god følsomhed på 94dB der bevirker fantastisk dynamik og effekt overskud til krævende passager i musikken.

Bassen er fra vores CTC flettet kulfiber serie, som er super stabil i sit membran materiale, at opbrudet først ligger helt oppe over 3KHz. Trods den gode evner i de højere toner, har den lige så meget at byde på i de lave toner, hvor den har sin lave resonans frekvens på 22Hz samt god slaglængde 7,5mm fra bagerste til foreste position. 

Delefilteret er nøje designet til at en flot lineær lyd, men en flot impedans og fase karakterikstik der giver forstærkeren de bedste kort på hånden til at yde ren effekt med lav forvrængning. Med en delefrekvens på 2100Hz og af typen Linkwitz-Riley af anden orden, er der blevet kælet med fine Jantzen MKP kondensatorer og luftspoler.

Forstærker trinet der er brugt er brokoblet til at give 100W RMS og har fine komponenter fra Elna og Siemens til behandling af lyden, der giver den både sjæl og varme, trods den er klasse D og har en effektivitet på ca 92%. Grunden til valget af klasse D er at dette projekt er opladeligt med 2x Panasonic batterier, som tilsammen giver 24VDC med 7 ah. Dette giver systemet her ca en dag med musik på en fuld opladning, dog kan man dræne batterierne på blot et par timer hvis man spiller på fuld styrke konstant.

Det er oplagt at bruge dette system via Bluetooth som forstærkeren har indbygget, og som giver en rigtig dejlig lyd. Bluetooth delen i forstærkeren er en Bluecore version 4.0 og kan paires til enhver smartphone med bluetooth. Det er dog også muligt at bruge AUX forbindelse fra et hvilket som helst linje signal fra PC, mac, MP3 osv.

Dette er helt klart en premium løsning til det transportable anlæg.

Hele projektet kommer med alt hvad du skal bruge bortset fra tønden.

 

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...