Delefilter & delefilter komponenter
Valg af delefilter komponenet og kvalitet 

Renovere delefilter

1 til 21 ud af 395

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 395

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Delefilter - se video om det simple delefilter 

Delefilter er højttalerens hjerte ja måske endda højtalerens hjerne, det sørger helt basalt for at fordele lydene, altså de rigtige frekvens områder til de respektive højtaler enheder. Man skal naturligvis vælge sit delefilter efter hvor mange enheder man har, om det er 2, 3, 4 vejs højtaler system man har. Derudover skal man vælge hvor skarpt delefiltret skal dele, dB pr oktav, det et stort emne hvad er der er bedst i den sammenhæng og vi kan anbefale at læse vores artikel om delefilter. I denne kategori finder du komplette delefilter hvor du kun skal koble højtaleren til, eller du kan vælge at bygge dit eget delefilter med vores løse delefilter komponenter.

 

12 dB's delefilter Højpas

Se her over en video om højpas delefilter også kaldet anden ordens filter. Du kan også læse vores artikel om emnet her: 12 db's delefilter beregning og teori Eller hente vores gratis beregnings program SpeakerCalc

 

 Her over kan du se videoen om 12 dB's lavpas filter

Har du brug for et godt råd om delefilter, delefilter komponenter er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail vi har også mulighed for at lave en specifik delefilter beregning til dig, vi skal blot have de ønskede delefrekvens og de tekniske data. Vi har altid delefilter og delefilter komponenter på lager til de bedste priser og vi kan levere fra dag til dag.