Kondensator
1 til 21 ud af 94

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 94

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kondensator

Kondensatorer af høj kvalitet

Er du på udkig efter en kondensator til dit højtaler setup? Eller evt. til dit nye højtalerprojekt. Uanset hvad, så har vi et enormt bredt udvalg af kondensatorer og er ikke et sekund i tvivl om, at der vil være noget, som passer perfekt til lige præcis det du er på udkig efter. 

Hvad er en kondensator?

Helt teknisk set, så er det, en kondensator gør, at lade de høje frekvenser passere, samtidigt med at den blokerer for dybe frekvenser. Med en god kondensator er det også den absolut billigste måde at lave et delefilter på i en højtaler. Vi har bevidst givet vores bipolar elektroly kondensatorere en lav værdi, fordi disse ikke altid er helt oppe til opgaven. Er tabet for stort, så kan det resultere i at delefrekvensen kan blive ændret og varmen hvilket kan få afstanden til at stige, hvilket dermed kan resultere i en lille eksplosion. Læs mere om Kondensatorer i vores Blogindlæg: Hvad er en Kondensator ?

 Som du kan se i vores udvalg, så har vi en lang række Bipolar Elektrolyt kondensatorer til salg, og du kan sagtens bruge disse til projekter, hvor klarhed og afslappet gengivelse i fin Hi-fi kvalitet ikke er målet, men det mere er vigtigt at beskytte de højtalere der spiller, samt at få korrekte impedians. Ved disse opgaver løser bipolar elektrolytterne opgaven super fint som en film kondensator, men du vil dog opleve en lidt hårdere og mindre detaljeret lyd.

Se vores komplette udvalg af delefitler komponenter her. 

Bredt udvalg af kondensatorer af høj kvalitet

Vi har et bredt udvalg af kondensatorer til salg her på vores webshop, så hvis du godt kunne et par gode Bipolar elektrolyt kondensatorer, så er det bare med at kigge udvalget igennem. Er du i tvivl om hvilken du skal have fat i, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som så hurtigt som muligt vil give dig svar på hvordan de skal bruges, og hvilke.